Extra subsidie en WK-voetbal voor jubilerend Bospop

Door Marz667 op 01 juli 2010 - 16:56 1 Vanwege het 30-jarig jubileum van Bospop krijgt het Weerter muziekfestival eenmalig een extra subsidie van 5000 euro van de Provincie en 1500 euro van de Stichting Popmuziek Limburg.

Met de extra subsidie is het mogelijk het programma van het festival uit te breiden met een extra podium op vrijdagavond 9 juli.

Verwacht wordt dat veel mensen zich al op vrijdagavond op de camping melden. Speciaal voor deze vroege bezoekers, treden Bail, Scott McKeon en The Texas Hippie Coalition op. De laatste staat eveneens in het zondagprogramma op mainstage geprogrammeerd.

Nadat het Nederlands elftal de kwartfinales heeft gehaald en vrijdag tegen Brazilië aan de bak moet, is het onvermijdelijk dat ook Bospop maatregelen treft om voor de liefhebbers het voetbal in beeld te brengen. Los van het feit of Nederland verder komt of niet, op zaterdag 10 en zondag 11 juli zullen respectievelijk de strijd om de 3e en 4e plaats en de finale op een groot scherm in de grote tent bij de camping worden vertoond.beachhousenews.jpg

BEACH HOUSE, ÓLAFUR ARNALDS, CARIBOU E.V.A. OP...Toutpartout komt in het najaar met het gloednieuwe Autumn Falls Festival op...

RageofDestructionnews

VIJF NIEUWE NAMEN RAGE OF DESTRUCTION Het uit Limburg afkomstige metalfestival, Rage Of Destruction komt weer met...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.