Rufus Wainwright en Mercury Rev op Belgische Crossing Border

Door Marz667 op 20 juli 2010 - 17:01 1 Rufus Wainwright en Mercury Rev komen naar Arenbergschouwburg Antwerpen voor Crossing Border. Het festival houdt er wel van als artiesten met iets speciaals en onverwachts komen, zo doet ook de tweetal.

Het Amerikaanse Mercury Rev gaat dit jaar verrassen met het Clear Light Ensemble (met special guest!). Ze zullen op geheel eigen wijze live on stage een aantal Avant-Garde films begeleiden. Deze mooie combinatie van film en muziek spreekt ons Crossing Borderhart wel aan.

De 36-jarige Wainwright zingt op zijn nieuwe album vaak niet met meer dan pianobegeleiding over liefde en de angst om te verliezen. Tijdens Crossing Border zal hij het album integraal uitvoeren, met na de pauze een best of uit zijn oudere werk.

De ticketverkoop voor het tweetal concerten start op donderdag 22 juli 2010.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefRecensieplaatje 2

RECENSIES: U2, PENDULUM, CHEMICAL BROTHERS, ...Ook halverwege juli, als de zon onze kamers en huisjes verhit, zitten onze...

DirectTim1

TIM AKKERMAN (EX-DI-RECT) E.A. OP GRATIS HAAGS UIT... Op zondag 5 september barst het culturele seizoen los met het 38-ste Haags...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.