Verhuurder breekt tenten Kwakoe af

Door HarmG op 30 juli 2010 - 14:27 1 Vanmorgen begon een ploeg van De Boer tentverhuur de eerste twee grote tenten af te breken van het Kwakoe Festival in Amsterdam Zuid-Oost. Dit naar aanleiding van de betalingsproblemen van de organisatoren van het multiculturele festival.

De firma De Boer Tenten uit Alkmaar, leverancier van alle grotere tenten en hallen op het terrein in het Bijlmerpark, kreeg woensdag in een kort geding toestemming van de rechter de ongeveer honderd tenten op te halen. Aangezien het festival niet zonder de tenten kan, vrezen de standhouders voor grote verliezen.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



pukkelpopweare25news3

PUKKELPOP KOMT MET BOEK, CD EN MUSEUMDe 25e verjaardag van het Belgische Pukkelpop gaat vooralsnog niet...

3voor12Ai.jpg

3VOOR12 LANCEERT CONCERTFILM-APP VOOR LOWLANDS Het concept Film It Yourself van 3voor12 zal menig festivalbezoeker inmiddels...

REACTIES

Avatar AMBULANT
vr 30 jul 2010 17:34

AMBULANT Sneu voor de standhouders die misschien koopwaar hebben ingekocht en hierdoor onnodig hebben geïnvesteerd, maar goed:

Als ik firma de Boer was zou ik het zelfde doen! Moet die festivalorganisatie z'n zaken maar op orde hebben. Voor niets gaat de zon op! En zelfs dáár heb ik mijn bedenkingen bij, aangezien de maan ervoor moet wijken...

 0
Avatar Tim
zo 01 aug 2010 07:29

Tim nee hoor, de maan draait gewoon z'n rondje om de aarde.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.