Pukkelpop komt met boek, cd en museum

Door HarmG op 30 juli 2010 - 15:48 1 De 25e verjaardag van het Belgische Pukkelpop gaat vooralsnog niet onopgemerkt voorbij. Naast de eerder aangekondigde hoofdtelefoon, maakt het festival vandaag bekend dat er ook een Pukkelpop boek, cd en museum komt.

Naar aanleiding van een kwarteeuw Pukkelpop kunnen de festivalgangers drie dagen lang een kijkje komen nemen in het Pukkelpopmuseum op het festivalterrein. Door middel van een ludiek belevingsparcours krijgen de bezoekers een kijkje in de geschiedenis van het festival.

In het boek ‘Pukkelpop 25’ wordt de indrukwekkende geschiedenis van het festival geschetst aan de hand van unieke sfeerbeelden, originele illustraties en foto’s van o.a. Afghan Whigs, Nirvana, Daft Punk, Rage Against The Machine en The White Stripes. Ook Pukkelpopartiesten Dave Grohl, Underwold, dEUS, Editors, Soulwax halen herinneringen op aan het festival. Het boek is op Pukkelpop te reserveren voor 15 euro en gaat in de winkel 29,90 euro kosten.

Ten slotte is er de cd. Een box met maar liefst vier cd’s en 80 artiesten die je op een muzikale trip doorheen de Pukkelpopgeschiedenis nemen. Van Florence and the Machine tot Ramones; het staat er allemaal op. De cd ligt vanaf 2 augustus in de winkel.

Kijk hier voor de volledige line-up van Pukkelpop 2010 en meer informatie.Festivalinfo logo nieuw2

LUISTER FRONTSTAGE RADIO NU TERUG!Afgelopen woensdag was het zover: de allereerste uitzending van...

amsterdammnewss.gif2

VERHUURDER BREEKT TENTEN KWAKOE AF Vanmorgen begon een ploeg van De Boer tentverhuur de eerste twee grote tenten...

REACTIES

Avatar maddog
vr 30 jul 2010 16:39

maddog Mooi, c.d. en boek zal ik zeker halen.

 0
Avatar mr_dopehat
vr 30 jul 2010 17:44

mr_dopehat Die 15 euro zal het wel zeker waard zijn denk ik + je eigen festival portret komt er in te staan! Dan is het natuurlijk al helemaal het geld waard :D

 0
Avatar AMBULANT
za 31 jul 2010 09:33

AMBULANT Wat een vet initiatief! Zo'n gallery/museum op 't festivalterrein. Erg jammer dat ik dit jaar niet kan gaan. Zal een flink feest worden.

Mocht er iemand zo lief zijn om zo'n boek uit hasselt mee te kunnen nemen voor mij, stuur even een PB. Ronden we het 'off-topic' even af:) please:)

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.