Vanavond nieuwe uitzending Frontstage Radio!

Door HarmG op 04 augustus 2010 - 14:58 1 Vanavond is het alweer tijd voor de tweede uitzending van Frontstage Radio. Vorige week was het nog een beetje puzzelen, maar vanavond wordt het nog beter!

Elke woensdag van 18:00 tot 19:00 presenteert Martje Schoemaker daarom Festivalinfo's eigen Frontstage Radio. Met de allerlaatste nieuwtjes, concerttips en natuurlijk een lading fijne muziek! Deze week hoor je onder meer Janelle Monae, Vampire Weekend en Monster Magnet.

Zo'n programma maken is natuurlijk leuk, maar nog mooier zou het zijn als we ook wat luisteraars hebben. Het programma is via de ether (in Amsterdam en omgeving) te beluisteren via 106.8 FM, op 103.3 via de kabel en (natuurlijk) online via deze link. Schakel vanaf 18:00 om en laat je verrassen. Het programma is via de link live te beluisteren. Na de uitzending komt de show verder on-demand beschikbaar.

Uiteraard zijn we benieuwd naar jouw mening, dus deel die vooral met ons in de comments. Alle feedback is welkom. Tot vanavond op de radio!

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefLowlands_2010_logo7

VOOR START LOWLANDS NOG MEER KAARTEN IN DE VERKOOPMojo verwacht dat voor het festival op 20 augustus losbarst nog een keer een...

CrossingBorder_Goed.jpg

ED HARCOURT EN MEER VOOR CROSSING BORDER De organisatie van Crossing Border heeft weer een aantal namen aan de steeds...

REACTIES

Avatar hansjuvefan
wo 04 aug 2010 17:24

hansjuvefan Welke genres spelen jullie vooral af? Want er zijn al genoeg commerciële shitradio's waar ik eigenlijk het schijt van krijg. Het zou leuk zijn als er eens een radio is die wat minder mainstream-muziek draait :)

 0
Avatar sneezy
wo 04 aug 2010 19:15

sneezy Net frontstage radio beluisterd... die muziek kan je zeker niet mainstream noemen...
Was weer een leuke uitzending!

 0
Avatar hansjuvefan
wo 04 aug 2010 23:02

hansjuvefan Okay! Dan luister ik de volgende keer ook eens :)

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.