Voor start Lowlands nog meer kaarten in de verkoop

Door HarmG op 04 augustus 2010 - 15:05 1 Mojo verwacht dat voor het festival op 20 augustus losbarst nog een keer een aantal toegangsbewijzen wordt aangeboden voor verkoop."We sparen tot we een mooi aantal hebben en bieden ze dan weer aan",aldus een medewerker.

Tickets verkregen via de zwarte handel worden door de organisator onderschept. Deze toegangsbewijzen worden ongeldig gemaakt en opnieuw aangeboden. Dat proces duurt wel even omdat ze er 100% zeker van moeten zijn dat de kaarten niet officieel zijn.

Er is dus nog hoop voor degenen zonder kaartje. Maar je kunt natuurlijk ook meedoen aan onze prijsvraag in samenwerking met Converse!

Kijk hier voor al onze Lowlands 2010 informatie.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefkinkfm1

EERSTE NAMEN VOOR CRYSTAL BALLOp vrijdag 24 september organiseren Kink FM en LiveXS samen Crystal Ball in...

frontstage3

VANAVOND NIEUWE UITZENDING FRONTSTAGE RADIO! Vanavond is het alweer tijd voor de tweede uitzending van Frontstage Radio....

REACTIES

Avatar icky_thump
wo 04 aug 2010 16:27

icky_thump schitterend hoe Nederland de problemen aanpakt. Tickets uit de handel halen en terug verkopen aan eerlijk prijzen. Daar kan België nog wat van leren.

 1
Avatar just-shar0nn
wo 04 aug 2010 19:56

just-shar0nn Ideaal voor de mensen zonder kaartje!

 0
Avatar tobyhazenberg
wo 04 aug 2010 23:27

tobyhazenberg Kan Belgie nog wat van leren? Uhm, Belgie, Pukkelpop loopt voorop door te werken met Legitimatie. Kaarten op naam en je moet je legitimeren bij entree van het festival. DAT voorkomt veel zwarthandel!

 0
Avatar Franzzz
do 05 aug 2010 00:12

Franzzz tobyhazenberg schreef:
Kan Belgie nog wat van leren? Uhm, Belgie, Pukkelpop loopt voorop door te werken met Legitimatie. Kaarten op naam en je moet je legitimeren bij entree van het festival. DAT voorkomt veel zwarthandel!

idd! Helemaal mee eens!

 0
Avatar Bernou
do 05 aug 2010 10:23

Bernou tobyhazenberg schreef:
Kan Belgie nog wat van leren? Uhm, Belgie, Pukkelpop loopt voorop door te werken met Legitimatie. Kaarten op naam en je moet je legitimeren bij entree van het festival. DAT voorkomt veel zwarthandel!
Maar het is wel dat mensen die opeens écht niet meer kunnen geld hebben verspild, omdat ze hun kaartje aan niemand kwijt kunnen.

 0
Avatar tobyhazenberg
do 05 aug 2010 11:22

tobyhazenberg Neen, wij hebben met 9 man Lowlands kaartje verkocht en Pukkelpop gekocht. Toen was Pukkelpop uitverkocht, 1 vriend van ons wilde nog mee naar Pukkelpop. Daar heb ik het zo kunnen regelen dat iemand kaartje heeft geruild. Dan kun je de naam die op Eticket staat laten veranderen door de organisatie. Enja als 10x dezelfde naam in beeld komt, is dit wel verdacht he.

 0
Avatar icky_thump
do 05 aug 2010 12:21

icky_thump Kaarten die in de fnac worden gekocht staan nog steeds niet op naam. Dus zo fantastisch werkt het systeem niet. Wat ik wou aankaarten is dat het een probleem is dat er nu heel veel mensen zijn die voor woekerprijzen(500€) kaarten verkopen.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.