Winnen: 5x2 kaarten voor Dynamo Outdoor

Door Sheryla op 12 augustus 2010 - 00:57 1 De maand augustus is aangebroken en ook dit jaar gaat Dynamo weer naar buiten. Nog geen 200 meter van Dynamo te Eindhoven vindt op 29 augustus 2010 het festival Dynamo Outdoor plaats.

Op het affiche staan naast headliners Madball en Korpiklaani o.a. Onslaught, Electric Eel Shock, Volbeer en Gewapend Beton. Klik hier voor alle informatie omtrent het Dynamo Outdoor Festival Metalheads, hardcorevolk en alternatievelingen kunnen tijdens de optredens niet alleen genieten van een frisje of een biertje, dit jaar is er ook vollop speciaalbier aanwezig, een BBQ, en diverse gezonde snacks.

Festivalinfo mag 5x2 kaarten weggeven voor Dynamo Outdoor op 29 augustus!

Als je kans wil maken op de kaarten, stuur dan een mailtje naar [email protected] onder vermelding van 'Dynamo Outdoor’. Zet in de e-mail de link van je Agendainfo waarop staat aangegeven dat je graag naar dit festival wilt. Deze optie vind je aan de rechterkant van Dynamo Outdoor-pagina als je met je Agendainfo ingelogd bent. Heb je nog geen Agendainfo account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai!Met een beetje geluk ga jij samen met een vriend(in) gratis naar Dynamo Outdoor. Je kan inzenden tot en met 19 augustus.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



summerdarkness2009.jpg

GRATIS SUMMER DARKNESS-CONCERTEN IN MUSEUM SPEELKLOKOp zaterdag 14 en zondag 15 augustus vinden in Museum Speelklok in het kader...

frontstage

DERDE UITZENDING FRONTSTAGE RADIO! Vanavond is het alweer tijd voor de derde uitzending van Frontstage Radio. We...

REACTIES

Avatar BasP
do 12 aug 2010 01:30

Wrong Heb hier echt wel 10 euro voor over (en das zelfs inclusief 2 consumptiebonne). Die entreeprijs zie ik maar als mijn bijdrage van 2010 aan een goed doel (Dynamo).

 0
Avatar lipske
vr 13 aug 2010 19:07

lipske ben zeker aanwezig.
hopelijk is dit een goede doorstart naar het oude dynamo open air.

 0
Avatar rvs-mick
za 14 aug 2010 01:01

rvs-mick 'k werk er al, gratiesh entree.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.