Winnen: 2x2 kaarten voor Misty Fields

Door Sheryla op 19 augustus 2010 - 13:00 1 In omgeving van nationaal park De Groote Peel vindt van vrijdag 3 tot en met zondag 5 september voor de vijfde maal het festival Misty Fields plaats. Op het programma staan o.a. Moss, Madensuyu, Harry Saksioni, Awkward I en Heavy Trash.

Klik hier voor het complete programma van Misty Fields

Het Misty Fields festival richt zich op alle leeftijden. Met op zaterdag 4 september een jeugdfestival en op zondag 5 september een kinderfestival. Daarnaast biedt het festival een breed aanbod aan culturele activiteiten zoals o.a. een nature art wandeling en kunstuitingen.

Festivalinfo mag in samenwerking met Misty Fields 2x2 passe-partouts verloten!

Wil jij graag kans maken op kaarten? Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar dit festival wilt (en een mailtje sturen). Deze optie vind je aan de rechterkant van de Misty Fields-pagina als je met je Agendainfo ingelogd bent. Heb je nog geen Agendainfo account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Stuur de link van je Agendainfo gebuikers pagina (met daarin aangegeven dat jij naar het Source Festival zou willen) naar acties@festivalinfo.nl onder vermelding van Misty Fields en vermeldt in het mailtje je volledige naam.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefMichael Been5

GELUIDSTECHNICUS BLACK REBEL MOTORCYCLE CLUB...Geluidstechnicus en voormalig bassist van The Call Michael Been, vader van...

rupspop2010news

MAAK KANS OP EEN RUPSPOP CD-PAKKET! Op 28 augustus is er weer van alles te beluisteren in Emmen, dan vindt...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.