Knallen met Converse op Lowlands

Door RobZ op 25 augustus 2010 - 17:38 1 Lowlands 2010 zit er weer op en daarmee is ook de Converse Compound 2010 een feit. Voor het derde jaar op rij was de Compound één van de creatieve hot spots op het festivalterrein: je kon onder andere schoenen customizen, een old school spelletje Pong spelen, dansen tijdens Silent Disco of gewoon even lekker relaxen.

In de welbekende Chuck-O-Matics konden bezoekers hun Converse sneakers laten customizen. Er waren ook weer gast customizers, waaronder de heren van Triggerfinger, Jack Parow, Tim Knol, Moss, Daily Bread en Fresku. Ook Peter te Bos – verantwoordelijk voor het Lowlands artwork - kwam langs om een paar Chuck Taylor All Stars te voorzien van zijn persoonlijke touch. ’s avonds was het dansen geblazen tijdens de Silent Disco, met 3 dagen lang een volle Compound (gemiddeld zo’n 3000 man per avond). Bezoekers konden los gaan op de meest uiteenlopende platen. Er waren gast DJ sets van Triggerfinger, Daily Bread en Dio. De winnaar van de ‘DJ for a day’ contest mocht daarnaast op zaterdagavond op prime time samen met KinkFM DJ Henk Kanning een uur vullen.

Ten slotte hebben twee Converse/Festivalinfo festivalreporters verslag van Lowlands gedaan. Hier lees/bekijk je hun avonturen.



Fresku met zijn schoenen!


Lowlands-designer Peter te Bos


Triggerfinger




Winnaar Silent Disco en Henk Kanning


Daily Bread aan het werk



Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



speedfest16

LIFE OF AGONY EN THE EXPLOITED VOOR SPEEDFESTAanstaande zaterdag 28 augustus begint de voorverkoop van de e-tickets en een...

Dynamo Outdoor 20104

GRATIS DYNAMO OUTDOOR PRE-PARTY + TIJDSCHEMA Dynamo staat aankomend weekend in het teken van Dynamo Outdoor. Het...

REACTIES

Avatar SNWH
do 26 aug 2010 13:45

SNWH Die winnaar van "DJ for a day" had een prima setlist; hij had steeds vet veel meer luisteraars dan die meiden die naast hem draaiden! Hulde!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.