Tijdschema en programmawijzigingen ValtiFest

Door Marz667 op 31 augustus 2010 - 15:11 1 Het Grote Plannen kan beginnen, want de timetable van Valtifest 2010 is vanaf nu te vinden op de festivalwebsite. Het festival zal worden afgesloten door Jack Beats en Dj Roog.

De muziekwereld werd vorige week geschokt door de zelfmoord van Ou Est Le Swimmingpool-zanger Charles Haddon. Na rijp beraad heeft de groep de zeer begrijpelijke beslissing genomen om het optreden op Valtifest niet door te laten gaan. Om in de Franse sferen te blijven en een vrolijke noot toe te voegen zijn de heren van LeLe bereid gevonden de plek op het programma in te nemen.

Ook multitalent Whitey, die zijn nieuwe liveshow voor het eerst zou presenteren op Valtifest, heeft af moeten zeggen. Reden is de plotselinge ziekenhuisopname van de vader van Nathan Whitey. Dit biedt ruimte voor een nu al historisch optreden van het blonde, Belgische duo Nid & Sancy.

Er is nog hoop voor de mensen die geen Valtifest kaart hebben weten te bemachtigen. Bij het openen van de poort om klokslag 12.00 uur zullen de allerlaatste aflaten worden verkocht.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



mutesounds2010news1

DERDE EDITIE MUTESOUNDS FESTIVAL VOOR DOVEN EN...De Haagse drummers Cesar Zuiderwijk en Rob Kramer gaan optreden tijdens de...

horrorfest2010news

OUR LAST NIGHT E.A. OP HORRORFEST 2010 De bands Our Last Night, Hopes Die Last, Resurrection, Reasons en When...

REACTIES

Avatar jeroensiep
di 31 aug 2010 18:30

jeroensiep Waarom word dit festival zo enorm gehyped? Ik zie op de line-up niets bijzonders wat ik nou écht niet moet missen...

 0
Avatar Marz667
di 31 aug 2010 20:00

Marz667 jeroensiep schreef:
Waarom word dit festival zo enorm gehyped? Ik zie op de line-up niets bijzonders wat ik nou écht niet moet missen...

Nja, ze hadden wel Lady GaGa en Major Lazer voordat iedereen het kende. Misschien toch maar wat namen gaan YouTube'en? :)

 0
Avatar StephanB
wo 01 sep 2010 12:43

StephanB Eens met Marcel!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.