Winnen: 4 x 1 kaart voor Zirkus 8Bahn Festival

Door Marz667 op 31 augustus 2010 - 17:23 1 De allereerste editie van het Zirkus 8Bahn Festival is een feit! Deze vindt namelijk plaats op 4 september 2010 in het groene, intieme en waterrijke Park Presikhaaf te Arnhem. Naast 8Bahn biedt het gloednieuwe festival plek aan nog drie door de wol geverfde organisatoren: Luxor Live, Konijn2000 en DeventerDubSessions (DDS).

Zirkus 8Bahn kiest voor kwaliteit in intieme setting op een fantastische locatie en doet dat voor een gelimiteerd aantal bezoekers. Op het programma staat o.a. Aux Raus, Benny Rodrigues, Luke Slater, Ryan Davis en Darko Esser. En wij mogen 4 x 1 kaart weggeven voor het festival.

Als je kans wil maken op de kaarten, stuur dan een mailtje naar [email protected] onder vermelding van 'Zirkus 8Bahn Festival’. Zet in de e-mail de link van je Agendainfo waarop staat aangegeven dat je graag naar dit festival wilt. Deze optie vind je aan de rechterkant van Zirkus 8Bahn Festival-pagina als je met je Agendainfo ingelogd bent.

Heb je nog geen Agendainfo account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai! Met een beetje geluk ga jij samen met een vriend(in) gratis naar Zirkus 8Bahn Festival. Je kan inzenden tot en met donderdag 2 september.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bluesrock Tegelen1

WINNEN: 3X2 BLUESROCK FESTIVAL TEGELENZaterdag 4 september is het Blues wat de klok slaat in Tegelen (net ten...

mutesounds2010news1

DERDE EDITIE MUTESOUNDS FESTIVAL VOOR DOVEN EN... De Haagse drummers Cesar Zuiderwijk en Rob Kramer gaan optreden tijdens de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.