Europa's grootste Halloween-evenement in Europa-Park

Door Marz667 op 21 september 2010 - 10:56 1 Europa-Park, Duitslands grootste attractiepark, pakt dit najaar weer flink uit. Van 1 oktober tot en met 7 november kunnen bezoekers vanzelfsprekend genieten van de meer dan 100 attracties en shows, maar ook lekker griezelen tijdens de Halloween-weken. Begin dit jaar werd dit evenement nog bekroond als ‘beste horror-event ter wereld’.

Naast de gebruikelijke attracties zijn er optredens van DJ BoBo. De uit Zwitserland afkomstige superster, begon dit jaar zijn wereldtournee in Europa-Park. Zijn shows staan bekend om de geweldige decors en verrassend vuurwerk. Tijdens de Festival-week staat hij 10 avonden op de planken met DJ BoBo’s Fantasy goes Halloween. Deze show is inbegrepen in de entreeprijs.

op 31 oktober wordt samen met radiozender SWR3 Duitslands grootste Griezel-Party georganiseerd. Terwijl bezoekers in verschillende attracties dansen op muziek van de DJ’s, draaien ander bezoekers nog een rondje in de achtbanen die deze avond extra lang geopend zijn. Voor toegang tot de SWR-Party kan men tickets kopen.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



incubatenewss

INCUBATE-ORGANISATIE KOMT MET INCUBATED IN...Na negen festivaldagen zit Incubate 2010 er op en blikt de organisatie...

wonderwomannews

ZUPERFOUT NAAR ZUPERHELDEN 2010 IN ZAANDAM Het superhelden-thema is niet alleen de vaste prik voor elke...

REACTIES

Avatar lieman79
di 21 sep 2010 11:31

lieman79 Dj Bobo is een griezel!

 0
Avatar hardrockboer
di 21 sep 2010 14:36

hardrockboer miss even kijken.. ga met familie om het jaar lang weekend naar europa park in herfst vakantie en dit jaar dus weer ^^ ben benieuwt wat t is :)

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.