Iceland Airwaves compleet en met tijdschema

Door Marz667 op 23 september 2010 - 11:12 1 In de derde week van oktober vindt jaarlijks in Reykjavik het Iceland Airwaves Festival plaats, van 13 oktober tot en met 17 oktober richt de zuidwestkust van IJsland zich op nieuwe muziek uit IJsland en een flink aantal internationale toppers.

De bands Slagsmålsklubben, Everything Everything, JJ, Rolo Tomassi, Toro y Moi, Mount Kimbie, Hercules and Love Affair, Efterklang, Hurts Robyn e.v.a. werden reeds bevestigd, maar vandaag is ook het tijdschema vrijgegeven. Hiernaast is ook het programma aangevuld met een aantal kleinere/nationale acts.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



marathonnews

LINE-UP 24 UUR BANDMARATHON Z.G.A. RONDOp 1 oktober is het eindelijk zover: de 24 uur Bandmarathon trapt af in...

energy2010news1

TRANCE ENERGY GAAT VERDER ALS ENERGY EN KOMT NAAR... Na tien toonaangevende jaren begint voor Trance Energy het nieuwe tijdperk...

REACTIES

Avatar MarilynPepper
do 23 sep 2010 11:47

MarilynPepper Marz, telkens vraag ik me bij dit soort berichten af hoe relevant dit nou is voor ons... Kan me niet voorstellen dat hier veel animo voor is.

 0
Avatar FRTMLK
do 23 sep 2010 12:07

FRTMLK Ik vind het interessant.

 0
Avatar NemesisNL
do 23 sep 2010 14:37

NemesisNL ik ook

 0
geen avatar
do 23 sep 2010 14:41

jochem @MarilynPepper

Waarom niet, volgens mij is naar Budapest voor Sziget verder dan naar ijsland hoor. En er staat toch nergens dat deze website zich alleen de benelux?

 0
Avatar MarilynPepper
do 23 sep 2010 14:45

MarilynPepper jochem schreef:
@MarilynPepper

Waarom niet, volgens mij is naar Budapest voor Sziget verder dan naar ijsland hoor. En er staat toch nergens dat deze website zich alleen de benelux?


Weet ik, maar ik vraag me af hoeveel mensen hier daadwerkelijk heengaan. Net zoals met die tour op die boot in USA. Kan me niet voorstellen dat daar echt mensen heengaan vanuit Nederland.

Maar je hebt gelijk er staat nergens dat het binnen de benelux moet zijn.

 0
Avatar jeroensiep
do 23 sep 2010 16:59

jeroensiep Nou ik ken toch wel een aantal mensen die naar Iceland Airwaves gaan. Ik heb liever alle informatie van zoveel mogelijk festivals want ik combineer ze meestal met mijn vakantie. Het is eerder jammer dat er over sommige festivals dan zo weinig word gezegd, bijvoorbeeld de reunieconcerten van The Libertines afgelopen maand. Waren achteraf gezien toch heel veel mensen die van niks wisten. (en zelfs een aantal die niet geloofden dat het de originele formatie was)

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.