Winnen: VICE Kledingpakketten t.w.v. € 1.250

Door Marz667 op 30 september 2010 - 15:12 1 VICE viert deze maand het begin van het nieuwe studiejaar door middel van een groot opgezette contest. De prijs is een uitgebreid pakket ter waarde van € 1.250 met hierin meer dan genoeg kleding en schoenen om het nieuwe schooljaar door te komen. Om in aanmerking te komen voor de prijs hoeven de deelnemers slechts één foto in te sturen met daarop een ‘Don’t,’ afgeleid van de bekende Do’s & Don’ts rubriek van het magazine.

Op deze manier haalt Vice het meest creatieve uit de deelnemers op een ludieke manier. De enige voorwaarde is dat de foto zelf is gemaakt. Op deze manier kan de deelnemer op creatieve wijze aantonen dat zij het pakket echt verdienen. De meest opvallende en aparte inzending wordt beloond met een pakket; er zijn pakketten voor zowel mannen en vrouwen. Voor inspiratie kunnen de deelnemers kijken op het Do’s & Don’ts gedeelte op Viceland.

Stuur jouw Don't-foto naar [email protected] en vergeet niet je kledingmaat en schoenmaat erbij te vermelden.

Kledingmerken Carhartt, Sperry, HUB, Ongetemd, Monki en Hundreds Footwear via Freshcotton hebben meerdere producten uit hun nieuwe wintercollectie beschikbaar gesteld voor deze actie. De actie loopt van 22 september tot en met 12 oktober.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



leguesswho20111

NIEUWE NAMEN LE GUESS WHO? EN BLOKKENSCHEMAHet Utrechtse festival Le Guess Who? komt met een paar nieuwe namen....

hellfest7

HELLFEST GEEFT EERSTE NAMEN VRIJ Het Franse metalfestival Hellfest komt met een eerste reeks namen voor de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.