Nieuw festival Grasnapolsky met eerste namen

Door tomvanbavel op 10 november 2010 - 10:47 1 Op vrijdag 17 en zaterdag 18 december zal jeugdhotel Stayokay in Utrecht/Bunnik omgevormd worden tot een festival. Grasnapolsky is intiem en exclusief. Er is een speciaal festivaldiner gevolgd door een muzikaal programma. In hotelkamers en woonkamers vinden kleinschalige optredens plaats van verschillende artiesten.

De eerste artiesten die zijn bevestigd zijn, Goslink, Joast, Dusty Stray, Tududuh en dichter Daniël Vis. Er is een mogelijk om te slapen in het hotel en 's ochtends een ontbijt. Na het ontbijt vind er een theaterwandeling plaats door de omgeving.

Kaarten zijn nu verkrijgbaar, voor een arrangement betaal je 40 of 50 euro. Voor alleen het muzikale programma op 17 december kost het je 15 euro.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefwhile she sleeps3

OOK WHILE SHE SLEEPS BEVESTIGT ZICHZELF VOOR GRASPOP...Een kleine week geleden maakte Moonspell via hun MySpace-pagina bekend dat ze...

groezrock2011news14

WEER EEN PUZZEL MET NAMEN VOOR GROEZROCK 2011 Dit maal midden in de nacht. Groezrock 2011 gooit er via hun twitter weer een...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.