The Hague Jazz verhuist en gaat rocken

Door RobZ op 29 november 2010 - 16:58 1 Het The Hague Jazz festival heeft de afgelopen weken belangrijke beslissingen genomen. De zesde editie van het festival zal plaatsvinden op een andere locatie. The Hague Jazz 2011 wordt georganiseerd in en rondom het Kyocera Stadion Den Haag. Naast deze verhuizing zal het festival ook uitbreiden met een extra festivaldag en een The Hague Jazz ‘Rocks’ avond.

Naast het veranderen van locatie wordt er een derde dag toegevoegd aan het festival. Het festival zal komende editie plaatsvinden van vrijdag 17 t/m zondag 19 juni. De uitbreiding van het aantal festivaldagen geeft meer ruimte voor een gevarieerd programma waarin meer aandacht besteed kan worden aan de verschillende muziekstijlen, kunst en experiment. Van de vertrouwde podia zullen er acht mee verhuizen, inclusief de zaalnamen en de programma- invulling. Tevens zal er een zaal worden toegevoegd met een bezoekerscapaciteit van 5.000. Ondanks de veranderingen zal er aan de bezoekersaantallen weinig veranderen. De organisatie wil nog steeds maximaal 12.500 bezoekers per festivaldag trekken.

Naast de toevoeging van de derde festivaldag organiseert The Hague Jazz komende editie ook The Hague Jazz ‘Rocks’ (15 juni 2011), waarbij het muziekgenre “Rock” centraal staat.

Natuurlijk houden we je bij Festivalinfo op de hoogte van de ontwikkelingen rond The Hague Jazz en The Hague Rocks!



Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



downloadfestival.jpg2

NAAST SYSTEM OF A DOWN OOK AVENGED SEVENFOLD VOOR...Door het grote nieuws dat System of a Down terug is en verschillende...

eurosonicnoorderslagnews.jpg

EXCLUSIEF OPTREDEN WHITE LIES OP EUROSONIC Exact 2 jaar na het uitbrengen van het succesvolle debuutalbum 'To Lose My...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.