Nieuwe naam, vipzone en ticketnieuws voor Graspop Metal Meeting

Door Marz667 op 02 december 2010 - 10:17 1 De ticketprijs voor Graspop Metal Meeting is ongewijzigd, maar eten en drinken zijn duurder geworden. De voorverkoop voor het festival start op woensdag 8 december aanstaande. Een combiticket kost 146 euro zonder servicekosten, en de dagtickets kosten telkens 76 euro. Mensen met een combiticket mogen gratis de camping op vanaf donderdag om 16u, en parkeren ook gratis op de weekendparking.

Dagbezoekers die op de camping willen overnachten, moeten een campingticket van 15 euro kopen aan de campingkassa. Dagbezoekers kunnen parkeren op de dagparking voor vijf euro per voertuig. Het openbaar vervoer is gratis voor iedereen. Drank en eten worden betaald met Graspopmunten, die je kan kopen aan de muntautomaten op het festival. Een Graspopmunt op het festival kost voortaan 2,50 euro. De organisatie biedt dit jaar ook upgrades aan waarmee je in de vipzone en op de vipparking kan. Die kosten 105 euro voor drie dagen, of 45 euro per dag.

Het festival laat ons weten dat op maandag 6 december 2010 de eerste officieel reeks namen wordt vrijgeven. Maar de Britse band Electric Wizard heeft alvast verklapt te komen. De stoner/doom-metalband zal op 25 juni 2011 het podium beklimmen.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



festylandnews1

FESTYLAND KOMT MET MISS MONTREAL EN VERVROEGT...Rockpopper Sanne Hans komt met haar Miss Montreal naar Festyland. De...

roskildefestivalnews.jpg8

ROSKILDE BOEKT KINGS OF LEON Na Iron Maiden komt het Roskilde festival vandaag met de tweede headliner....

REACTIES

Avatar evile
do 02 dec 2010 11:45

evile Vond de oude prijzen al te duur. voor mij wordt het weer hellfest. Beter programma, betere prijzen en minder druk.

 0
Avatar SnarfLiono
do 02 dec 2010 12:15

SnarfLiono Het is allen (heb van de week nog gekeken) 900 km rijden bij mij vandaan Hellfest, elk voordeel hep z'n nadeel zeg maar. Maar Graspop catering is stervensduur, straks 5 munten * 2,50 voor een broodje shoarma. En sinds dat verschrikkelijke Maes pils weg is er nu verschrikkelijk Jupiler festivalbier, en alleen Leffe verkrijgbaar bij 1 biertent die ook nog eens naast een soort gesponsorde house tent is (op een hardrock/metal festival!!).

Ik moet eens rond de tafel met deze en gene misschien is Hellfest wel een optie voor ons.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.