Nog drie headliners voor Graspop

Door Tenrash op 07 december 2010 - 11:21 1 Het is pas een dag geleden sinds Graspop de eerste headliner bekend maakte. Vandaag komen ze met nog drie grote namen. De band Scorpions zal de vrijdag afsluiten. Zaterdag wordt aangevuld met eigenlijk twee headliners, namelijk Judas Priest en Ozzy Osbourne. Judas Priest en Scorpions hebben allebei aangegeven dat dit hun laatste grote tour wordt.

De kaartverkoop van Graspop Metal Meeting begint morgen, woensdag 8 december. Tegelijk met de kaartverkoop zullen nog enkele andere namen bekend gemaakt worden.
Combitickets zullen weg gaan voor 146 euro, excl. servicekosten. Dagtickets voor 76 euro, excl. servicekosten. Voor meer informatie over Graspop klik hier

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



withfullkerst20114

NIEUWE NAMEN WITH FULL FORCE, SUMMER BREEZE EN...Tot kerstmis zullen de Duitse metalfestivals With Full Force, Summer Breeze...

bospop2010news5

BOSPOP GAAT DRIEDAAGS EN START VOORVERKOOP IN MAART... Wat in 1980 begon als een kleinschalig festival voor met name regionale...

REACTIES

Avatar noname
di 07 dec 2010 11:28

noname *proest*

 0
Avatar nuydtr
di 07 dec 2010 11:32

nuydtr waaw

 0
Avatar noname
di 07 dec 2010 11:33

noname *gaaaaap* :D

 0
Avatar ProgDamien
di 07 dec 2010 11:38

ProgDamien Leuke namen, met name Ozzy en the Scorpions, ben wel blij dat een stevige band het festival afsluit btw :) Judas priest was echt de grootste deceptie ooit in 2008.

 0
Avatar Ace2000
di 07 dec 2010 11:45

Ace2000 Logische headliners. JP viel inderdaad erg tegen in 2008, herkansing dan maar. Scorpions wel verdiend vanwege de historie en Ozzy heeft een fijne setlist.
De echt interesante namen zijn waarschijnlijk de sub-headliners.

 0
Avatar Rookworst
di 07 dec 2010 12:10

Rookworst Ik ben er blij mee. Vooral omdat ik Scorpions altijd al eens wilde zien en Ozzy nog nooit als Ozzy Osbourne heb gezien (alleen Black Sabbath op FoR ooit) En inderdaad, de sub-headliners en rest van het programma zullen vast niet tegenvallen :)

 0
geen avatar
di 07 dec 2010 12:20

Jboog Zoals gisteren ook al gemeld dus...

Korn en SOAD zullen ook komen.. mark my words

 -1
Avatar elmojfk
di 07 dec 2010 12:49

elmojfk als soad en korn worden toegevoegd dan wordt het waarschijnlijk graspop!

 0
Avatar Tool-fan
di 07 dec 2010 13:01

Tool-fan zowel korn als soad lijkt me sterk, maar zou er niets op tegen hebben
zet ze dan maar mooi op de zondag neer ^^
ik ben best eens benieuwd om scorpions en ozzy te zien
ik verwacht er niet te veel van, maar dat doe ik nooit bij de headliners

 0
geen avatar
di 07 dec 2010 13:23

LadyEvil Jboog is een van de vele leugenaars en fantasten die elk jaar internet bevolken, met hun beweringen dat ze "inside info" hebben en ons al kunnen vertellen wie er op Graspop zullen spelen. Dat Ozzy en Scorpions op Graspop spelen is absoluut geen verrassing en had mijn nichtje van vijf ook kunnen voorspellen.

Dat Judas Priest (als co-headliner) speelt, op de dag van Ozzy, is wel een verrassing en had Jboog gisteren dan ook NIET voorspeld (ook al doet hij nu net alsof hij dat wel heeft gedaan). Dat bewijst direct dat deze persoon gewoon wat namen uit zijn duim heeft zitten te zuigen.

Dat System Of A Down en Korn nu ook nog eens aan het programma zullen worden toegevoegd is dus ook je reinste flauwekul. Als SOAD op Graspop zou spelen, zouden die ongetwijfeld ook (co-)headliner zijn en was dat derhalve vandaag of gisteren aangekondigd.

Dus voordat iemand er intrapt en hem op zijn woord gelooft: Jboog is gewoon de zoveelste vuile leugenaar die je op internet proberen wijs te maken dat ze inside info hebben.

 0
Avatar Sascha1990
di 07 dec 2010 14:05

Sascha1990 noname schreef:
*proest*


loool inderdaad, beetje jammer hoor!

 0
Avatar Sascha1990
di 07 dec 2010 14:06

Sascha1990 Jboog schreef:
Zoals gisteren ook al gemeld dus...

Korn en SOAD zullen ook komen.. mark my words


Nou, of SOAD komt weet ik nog zo net niet... Zou het raar vinden als ze niet zouden headlinen dan. Dat kan makkelijk!

 0
Avatar niesl2
di 07 dec 2010 14:22

niesl2 Alleen Priest maakt me nog een beetje blij. Hopelijk spelen ze na Ozzy, dan is er één avond dat ik niet al op tijd in de 24 uurs tent of op de camping hang.

 0
geen avatar
di 07 dec 2010 14:31

Jboog @ LadyEvil

Zooo slecht dagje vandaag mevrouw??.. Ongesteld??.. Gefrustreerd vanwege het werkl of privé??.. Raadsels raadsels..

Als ik mijn bron prijs zou geven is er niks meer aan toch??.. Of wel??...

Aan de hand van 1 post al weten dat ik een leugenaar ben is ook wel knap trouwens... U weet verder niet wie ik ben, wat ik doe en waar ik woon. Aardige beschuldiging dus..

Feit is dat ik er wel in geloof!

Fijne chagrijnige dag verder!!

 0
Avatar BasP
di 07 dec 2010 14:34

Wrong T gaat niet om geloven van Jboog, maar om zijn/haar bron. soad & korn kan je uit je hoofd zetten, waar korn nog mogelijk zou zijn is soad een maat te groot, zeer onwaarschijnlijk dus.

 0
Avatar Tenrash
di 07 dec 2010 14:52

Tenrash Jboog schreef:
@ LadyEvil

Zooo slecht dagje vandaag mevrouw??.. Ongesteld??.. Gefrustreerd vanwege het werkl of privé??.. Raadsels raadsels..

Als ik mijn bron prijs zou geven is er niks meer aan toch??.. Of wel??...

Aan de hand van 1 post al weten dat ik een leugenaar ben is ook wel knap trouwens... U weet verder niet wie ik ben, wat ik doe en waar ik woon. Aardige beschuldiging dus..

Feit is dat ik er wel in geloof!

Fijne chagrijnige dag verder!!


Ladyevil is altijd wat pessimistisch wat betreft geruchten en wishlists. Maar in dit geval ben ik het er wel mee eens. SOAD is heel erg groot, headliner op download, nova rock en rock am ring. Dus de kans dat ze op graspop komen en geen headliner zijn is gewoon heel erg klein.

Daarnaast zijn er vorig jaar 10000000000 mensnen geweest die 'inside information' hadden over o.a. Guns n Roses en AC/DC en die zeker wisten via hun bron dat ze zouden komen. en geen van beide is aanwezig geweest. Dus mensen die hun bron niet bekend willen of kunnen maken worden gewoon niet zo snel meer geloofd.

ALS ze komen zou dat uiteraard heel cool zijn, maar ik zie het ook niet zomaar gebeuren, en verwacht ze ook niet tot ik echt bewijs zie.

 0
Avatar metalheadme
di 07 dec 2010 15:28

metalheadme Don't trust anyone until it's officialy confirmed n_n en bwuh voor deze dingen hoef ik niet naar Graspop ze moeten het nu wel heel leuk voor mij gaan maken om me daarheen te krijgen -_-", hopefully groezrock will be better!

 0
Avatar Eiersnijder
di 07 dec 2010 15:41

Eiersnijder Nondeju! Hier ben ik best blij mee. Morgen nog een bekkie namen. Spannend hoor!

 0
Avatar Hansie25
di 07 dec 2010 15:42

Hansie25 Dit gaat mijn eerste graspop worden
slipknot wilde ik al heen, met deze namen wordt t lekker het hele weekend
benieuwd wat er idd morgen bijkomt en ik verwacht geen soad.

 0
geen avatar
di 07 dec 2010 17:40

brianvermote Ik ben in ieder geval tenvreden met de (co)headiners. Nu hoop ik alleen nog op megadeth.Mijn smaak varieert enorm qua metal muziek, dus het maakt niet veel uit wat er overdag komt.

 0
Avatar jos_theboss22
di 07 dec 2010 17:45

jos_theboss22 ik vindt eerlijk gezegd op The Scorpions na Judas Priest en Ozzy nogal vergaande glorie.

 0
Avatar KingRichard
di 07 dec 2010 18:45

KingRichard The Scorpions zijn ook zwaar over de datum, ooit op Arrow gezien, gooiden bakken met drumstokjes in het publiek???! Ozzy(ook bijna vergaan) lijkt mij dan nog wel grappig!!

 0
Avatar nuydtr
di 07 dec 2010 18:47

nuydtr Ik had SOAD sowieso vandaag nog niet verwacht. Reünie enzo allemaal goed en wel maar als het op platenverkoop aankomt kunnen ze nog niet tippen aan de namen die er staan denk ik. Zullen waarschijnlijk net voor de headliners staan, noem het gerust coheadliner als je wil, een beetje zoals nightwish voor MM 2j geleden. Morgen zouden ze er ofc kunnen bijzitten :) Graag zelfs!

 0
Avatar Crevan
di 07 dec 2010 18:58

Crevan nuydtr schreef:
Ik had SOAD sowieso vandaag nog niet verwacht. Reünie enzo allemaal goed en wel maar als het op platenverkoop aankomt kunnen ze nog niet tippen aan de namen die er staan denk ik. Zullen waarschijnlijk net voor de headliners staan, noem het gerust coheadliner als je wil, een beetje zoals nightwish voor MM 2j geleden. Morgen zouden ze er ofc kunnen bijzitten :) Graag zelfs!


Nightwish met SOAD vergelijken? De reunie op zich maakt ze al headlinemateriaal. Meer dan die oude mannen die nu op de lijst staan. Ze zijn een hype.
Korn heb ik altijd alleen 's middags zien spelen dus past er ook wel bij. Nu het geld nog...

 0
Avatar ProgDamien
di 07 dec 2010 22:54

ProgDamien Dat System of a Down een Reunie tour doet wil toch niet meteen zeggen dat ze 'te groot' zijn?? Ik heb Ozzy en zelfs Slipknot ver boven SOAD staan hoor qua headlinerwaardigheid, al vind ik SOAD veel toffer. Ik zie ze nog wel op Graspop komen

 0
geen avatar
wo 08 dec 2010 21:19

TR15TAN best wel vette lijst hoor! en ze hebben wat mij betreft ook wel wat goed te maken, vorig jaar was 15 jarig bestaan.., en om nou te zeggen dat dat echt gevierd werd?.. nee.. kiss als afsluiter was het niet echt, aerosmith was veel beter [nooit gedacht dat ik dat zou zeggen] en soulfly.. das toch geen headliner? slayer is veel groter, lijkt mij..
en het jaar daarvoor marylin manson als afsluiter vond ik ook niks, slipknot was twee jaar geleden wel heel erg gaaf [again, I surprised myself!] dus das zeker een goede afsluiter diit jaar!
wat soad betreft.., ik snap de ophef niet, heb ze nooit goed gevonden, maar dat is slechts mijn mening :)
anyway, zoals het er nu al uitziet word het weer een jaartje graspop!

 0
Avatar nuydtr
vr 10 dec 2010 13:55

nuydtr TR15TAN schreef:
best wel vette lijst hoor! en ze hebben wat mij betreft ook wel wat goed te maken, vorig jaar was 15 jarig bestaan.., en om nou te zeggen dat dat echt gevierd werd?.. nee.. kiss als afsluiter was het niet echt, aerosmith was veel beter [nooit gedacht dat ik dat zou zeggen] en soulfly.. das toch geen headliner? slayer is veel groter, lijkt mij..
en het jaar daarvoor marylin manson als afsluiter vond ik ook niks, slipknot was twee jaar geleden wel heel erg gaaf [again, I surprised myself!] dus das zeker een goede afsluiter diit jaar!
wat soad betreft.., ik snap de ophef niet, heb ze nooit goed gevonden, maar dat is slechts mijn mening :)
anyway, zoals het er nu al uitziet word het weer een jaartje graspop!


of het nu genoeg metal is of niet, KISS geeft altijd een dik feest qua show en sfeer. "I wanna rock 'n roll all night and party everyday!" met een ton confetti en vuurwerk, altijd nice

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.