Overzicht Kerstactiviteiten 2010

Door Marz667 op 21 december 2010 - 17:23 1 De knusse dagen rond kerstmis zijn weer aangebroken! Voor diegenen die dit jaar geen zin hebben in de zoveelste saaie kerst en gourmetten met de schoonfamilie, hebben wij alle leuke kerstactiviteiten op een rijtje gezet!

Kerstavond vrijdag 24 december
Katholieken gaan op kerstavond naar een middernachtmis in de kerk om de geboorte van Christus te vieren. Maar mocht je iets spannenders willen gaan doen, dan is er bijvoorbeeld Dark X-mas in Apeldoorn met o.a. The Lucifer Principle. In Amsterdam wordt er A Very White 'n Sexy XXXmas gevierd met o.a. Malle Pietje & The Bimbos en Denvis & The Real Deal. Gratis in Eindhoven is 3FM Serious Request Finale met Guus Meeuwis, Ilse DeLange, Marco Borsato, Alain Clark, Bløf en Go Back to the Zoo. Ook is er o.a. Miss Montreal in Hedon (Zwolle).

Eerste kerstdag zaterdag 25 december
In Nederland leest koningin Beatrix een kersttoespraak voor en in Italië doet Paus Benedictus XVI het ook. Maar mocht je liever naar andere toespraken luisteren, dan kun je wegvluchten naar veel plekken. Ellen ten Damme staat met haar Cirque Stiletto in Breda. Met Paul Elstak e.a. kan er gefeest worden op Pokke-Kerst-Herrie in Beesd. In Tilburg vindt Jingle Bell Hell VI plaats met o.a. Milkman. Ook Turn Up The Bass in de Effenaar zou eerder een speciale kersteditie geven, maar is verplaatst naar 15 januari 2011.

Tweede kerstdag zondag 26 december
In veel Europese landen, waaronder Nederland, wordt ook een tweede kerstdag gevierd. Een leuke dag voor een familiebezoek, woonboulevard of kerstmarkt? Je kunt ook naar We Love The 90s Christmas Edition in Eindhoven met o.a. 2 Brothers on the 4th Floor, Paul Elstak en Ray & Anita. In Amsterdam wordt er met Paradiso's Only Kerstmatinee een bont kerstspektakel in de grote zaal van Paradiso gehouden. Ook kun je naar het grootste internationale tango evenement van Nederland: Tangomagia. Ook is er o.a. Jaya The Cat in Fenix (Sittard), Hind in Panama (Amsterdam) en Band Zonder Banaan in De Pul (Uden).

Missen we iets? Weet jij een veel leuker evenement met de feestdagen? Dit en alle andere informatie kun je doorgeven via onze submit-functie. Alle informatie wordt bekeken en (indien van toepassing) verwerkt.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



paaspop2010news.jpg5

PAASPOP 2011 KOMT WEER MET NAMEN Guus Meeuwis , Caro Emerald en Dropkick Murphys ( die naam was al op...

Zwarte Cross17

BLACK CROWES EN MEER VOOR ZWARTE CROSS De Zwarte Cross komt vandaag met een berg nieuwe namen voor het festival van...

REACTIES

Avatar FrankZappa
wo 22 dec 2010 13:06

FrankZappa 3e Keesdag in tivoli !

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.