Retropop komt met ELO

Door RobZ op 08 januari 2011 - 15:55 1 ELO (Electric Light Orchestra) is toegevoegd aan de line-up van de tiende editie van Retropop op zaterdag 18 juni in Emmen. Eerder was al bekendgemaakt dat Kim Wilde, Het Goede Doel, Wild Romance en Anouk op het festival bij de Grote Rietplas op de bühne staan.

Kaarten voor dit festival zijn via de festivalwebsite te koop voor 38,50 euro.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



concertatseanews12

ILSE DELANGE NAAR CONCERT AT SEA 2011Tijdens de live uitzending van de kwartfinale van The Voice Of Holland heeft...

Solar 2010

SOLAR WEEKEND IN 2011 NOG DUURZAMER Extrema, organisator van Solar Weekend 2011, zal zich dit jaar nog meer...

REACTIES

Avatar Zop
za 08 jan 2011 16:21

Zop Das een mooie naam!
Het overwegen waard,en de prijs is ook niet verkeerd 38,50.

 0
Avatar Bloodedman
za 08 jan 2011 17:16

Bloodedman Wat een naam :o maar is het met Jeff Lynne? Zo te zien niet :(

 0
Avatar jos_theboss22
za 08 jan 2011 17:27

jos_theboss22 waarschijnlijk wel aanwezig. Alhoewel ELO mij niet zo veel boeit toch leuk dat ze een keer in het noorden komen.

 0
geen avatar
za 08 jan 2011 19:16

metalmarc17 Ik snap er niks van.. ELO bestaat toch uberhaubt niet meer:O? En als ze al komen moet het toch wel met Jeff Lynne zijn, wat zijn ze nou zonder hem!

 0
geen avatar
za 08 jan 2011 20:20

LadyEvil De aankondiging op de website van Retropop is misleidend, maar het bovenstaande nieuwsbericht is gewoon foutief. Het gaat namelijk niet om ELO (Electric Light Orchestra), want die band met Jeff Lynne is momenteel niet actief.

Op de site van Retropo hebben ze het over ELO (The Orchestra). Dat is weliswaar misleidend, maar in ieder geval is voor de kenner uit die aankondiging duidelijk dat het om The Orchestra gaat, een soort coverband met minder belangrijke ex-leden van Electric Light Orchestra en de afsplitsing Electric Light Orchestra 2. Het is eigenlijk net zoiets als het optreden van Wild Romance: een eerbetoon met wat originele bandleden, maar zonder de man om wie de hele band natuurlijk altijd gedraaid heeft.

Helaas geen Jeff Lynne dus, maar de muziek blijft leuk. Het verhoogt de kans dat ik ga daarom wel iets. Voor die prijs is het gewoon een leuke line-up (en hopelijk komen er nog namen bij). Om eerlijk te zijn leek een echte reunie van Electric Light Orchesta voor slechts 40 euro, met o.a. Anouk, Kim Wilde, Het Goede Doel en Wild Romance in het voorprogramma me ook al niet echt realistisch. Daar had toch wel een hoger prijskaartje aan gehangen.

 0
Avatar NaturelFlavor
zo 09 jan 2011 10:57

NaturelFlavor Het is inderdaad niet dé ELO maar zeker wel het overwegen waard!!!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.