Afvaardiging Wu-Tang naar Ahoy

Door appelmoesman op 08 februari 2011 - 17:26 1 Op de website van de Ahoy valt vanaf vanmiddag te lezen dat hiphopfestival Bridgin’ The Gap een afvaardiging van de Wu Tang Clan mag ontvangen. Ghostface Killah, Raekwon , U-God, Streetlife, Cilvaringz en DJ Mathematics zullen naar Rotterdam afreizen. Tevens zal LA The Darkman voor de eerste keer in zijn leven naar Europa afreizen. Ook hij is lid van de Wu Tang familie.

In de voorbije dagen werd daarnaast het Nederlandse programma, met onder andere Turk & FS Green, Jiggy Dje, Fresku en GMB, verder aangevuld.

Het festival moet plaatsvinden op zaterdag 28 mei en tickets zijn nog steeds verkrijgbaar voor 62,50. Ook zijn er speciale VIP tickets. Deze kosten 175 euro.roskilde

PJ HARVEY EN MEER VOOR ROSKILDEHet is weer woensdag en dat betekent doorgaans dat het Deense Roskilde er een...

2ManyDJsnews8

NIEUWE NAMEN 2MANYDJ'S-AVOND 5 DAYS OFF Er zijn vier nieuwe namen bekend voor 2ManyDJ's dat 3 maart wordt gehouden in...

REACTIES

Avatar kosterlijk
di 08 feb 2011 20:37

kosterlijk Mooi, maar had graag de hele Wu-tang crew gezien, kans is wel groter dat ik nu aanwezig ben.

 0
Avatar KingRichard
wo 09 feb 2011 00:08

KingRichard Afgelopen jaar al de voltallige crew in Paradiso gezien!!! Bruut feestje maken die gasten ervan!!!

 0
Avatar Miesjel
do 10 feb 2011 15:14

Miesjel 2 dingen, slechts drie van de 8 (levende) Wu-Tang members komen. Om dat dan een Wu-Tang afvaardiging te noemen is net zoiets als een show Ozzy een afvaardiging van Black Sabbath noemen. Streetlife en LA The Darkman zijn onofficiele leden. Cilvaringz is onze Nederlandse Killah-Bee.

En welke Thug heeft er ruim 62 over voor een concertje? Laat staan VIP voor 175. Vooraan staan waarschijnlijk de 50 bekende Nederlandse rappers die we hebben. Verder gok ik op annulering wegens te lage kaartverkoop. (respect als het toch lukt)

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.