Bridgin' The Gap gaat niet door

Door Frits89 op 28 maart 2011 - 12:03 1 Een tijdje terug kwam het nieuws al dat een vierde podium werd geschrapt en vandaag maakt de organisatie bekend dat het hele festival niet meer doorgaat. Het festival zou 28 mei plaatsvinden in de Rotterdamse Ahoy, maar er waren slechts vijftig kaarten verkocht. Volgens de organisatie was het onverantwoord om het door te laten gaan.

Op de eerste editie van het festival zouden onder meer leden van de Wu-Tang Clan, Pete Philly, Dead Prez, Sean Price, Masta Ace en Fresku optreden.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



indiestadlogo1

DRIE NIEUWE NAMEN VOOR INDIESTADDe organisatie van Indiestad maakt zojuist bekend dat ook Haezer, Creep en...

steveonews.jpg3

STEVE-O, BILL BAILEY E.A. VOOR SONISPHERE UK Jackass' Steve-O, Bill Bailey, Jim Breuer, Andrew O'Neill, Bob Slayer, Jason...

REACTIES

Avatar Timooo
ma 28 mrt 2011 12:16

Timooo 50?!?!

 0
Avatar meneerbas
ma 28 mrt 2011 12:47

meneerbas Je moet ook een beetje geduld hebben hè, het festival is nog 2 maanden weg ;)

 0
Avatar Dextermaniac
ma 28 mrt 2011 13:19

Dextermaniac Pijnlijk weinig... :P

 0
geen avatar
ma 28 mrt 2011 16:30

seepman 50 kaarten verkocht. Nou dat is toch een begin, zou ik zeggen. Ik weet bijna zeker dat het er in april meer zouden worden om dat er altijd mensen zijn die twijfelen. De meeste kaarten worden meestal verkocht in de laatste week naar het festival toe. Ik vind het jammer dat ze het geen kans hebben gegeven. Het was pas voor de eerste keer een festival moet groeien en het is niet zo dat het gelijk uitverkocht is.

 0
Avatar Dextermaniac
ma 28 mrt 2011 16:59

Dextermaniac seepman schreef:
50 kaarten verkocht. Nou dat is toch een begin, zou ik zeggen. Ik weet bijna zeker dat het er in april meer zouden worden om dat er altijd mensen zijn die twijfelen. De meeste kaarten worden meestal verkocht in de laatste week naar het festival toe. Ik vind het jammer dat ze het geen kans hebben gegeven. Het was pas voor de eerste keer een festival moet groeien en het is niet zo dat het gelijk uitverkocht is.


Absoluut waar, maar misschien hadden ze dan wat kleiner moeten beginnen; ze hadden een minder massale locatie uit kunnen kiezen.

 0
Avatar juggalo
ma 28 mrt 2011 17:56

juggalo ik wilde er best heen maar ik ga echt geen kaartje kopen als er nog zo weinig namen bekend zijn. Stelletje amateurs! Wel jammer, is bij mij om de hoek

 0
geen avatar
ma 28 mrt 2011 22:47

seepman Ja, Ik vind het ook heel vreemd, dat ze eigelijk alleen maar Oldschool artiesten uit Amerika op het programma hadden staan. Waarom niet een paar goeie ouwe namen uit Nederland (We hebben hier toch ook dope oldschool Mc's) aan gevuld met wat artiesten van Bv.: Topnoch en wat andere Hiphop labels + Opkomend talent. Wat Graffiti artiesten & paar Breakdance crews een paar leuke handige goeie Hiphop Dj's. Dan kommen de echte Hiphop liefhebbers echt wel je kant op. (Met of zonder kaartje te kopen in de voorverkoop) Kan je als klapper op de avond altijd nog een ouwe act uit US boeken.

Ik krijg trouwens ook steeds meer het idee dat de organisatie. gewoon even veel geld wil binnen halen via dit festival. Nou beginner dan maar niet aan want in het begin kost het je meer dan dat het oplevert, Geloof mij. Dan nog een kleine tip:L Als je het doet doe het dan met je Hart.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.