Winnen: 2x2 kaarten Novarock(BE)

Door Frits89 op 03 maart 2011 - 15:18 1 Novarock is een Belgisch indoorfestival in Kortrijk Xpo te Kortrijk dat dit jaar aan zijn tiende editie toe is! Door de jaren heen hebben er artiesten als Balthazar, Gabriel Rios, Triggerfinger en Selah Sue gestaan. Het festival is een vaste waarde geworden op de muziekkalender.

De editie van dit jaar zal plaatsvinden op zaterdag 26 maart. Onder andere De Jeugd van Tegenwoordig, Mason, The Van Jets en Admiral Freebee zullen van de partij zijn!

Jij kunt daarbij zijn, want Festivalinfo mag 2x2 kaarten weggeven voor dit festival.

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Novarock wilt (Dat doe je hier). Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.

Stuur de link van je Agendainfo-gebuikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar Novarock zou willen) naar [email protected] onder vermelding van 'Novarock' en vermeld in het mailtje je volledige naam.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



summerdarkness2009.jpg1

VNV NATION, NITZER EBB, ROTERSAND E.A. NAAR SUMMER...Summer Darkness heeft nieuwe namen bekend gemaakt. Ook VNV Nation, Nitzer...

Motel Mozaique logo

MOTEL MOZAÏQUE-ZATERDAG UITVERKOCHT EN MEER NIEUWS De kaartverkoop voor de elfde editie van Motel Mozaïque gaat goed. Het...

REACTIES

geen avatar
ma 07 mrt 2011 13:44

Tandje ik ga zeker naar Novarock 2011

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.