Nieuws rond bevrijdingsfestivals Flevoland, Overijssel en Den Haag en Ambassadeurs van de Vrijheid

Door florencez op 08 maart 2011 - 10:31 1 De line-up van het bevrijdingsfestival in Overijssel is compleet. Dazzled Kid, Chiwoniso, en Rockopera Infernorama zijn de laatste 3 namen die aan de line-up zijn toegevoegd. Het festival vindt plaats op 5 mei in Park de Wezenlanden in Zwolle.

Glennis Grace en Mohammed Bahri komen naar Bevrijdingsfestival Den Haag. Het evenement, dat begin dit jaar officieel erkend werd als een van de veertien landelijke Bevrijdingsfestivals, liet eerder weten o.a. Def P. & The Beatbusters, Mala Vita en Waylon te verwelkomen.

Dat de band Moke gekozen is als een van de Ambassadeurs van de Vrijheid was reeds te lezen op Festivalinfo, maar vandaag is bekend geworden dat ze niet alleen komen opdagen. Het Metropole Orkest zal namelijk meekomen naar Zwolle, de andere drie geselecteerde Bevrijdingsfestivals (Leeuwarden, Assen, Groningen) worden zonder het orkest worden aangedaan.

Behalve de opkomende band 5 Dogs Left, komen ook smaakmakers als Jah6, Jack Parow, Go Back To The Zoo, Miss Montreal, Rootsriders Bob Marley, Ben Saunders, Opposites en The Partysquad naar het Bevrijdingsfestival Flevoland. Het festival wordt gehouden in het nieuwe stadshart van Almere.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



nieuwsdivers2.gif4

NIEUWE NAMEN EXIT FESTIVAL, LES NUITS BOTANIQUE EN...Wekelijks geeft het Exit Festival om middernacht via Twitter een aantal...

5daysoffnewss2

18.500 BEZOEKERS EN 2012-DATUM 5 DAYS OFF De elfde editie van 5 Days Off is een groot succes gebleken en ook...

REACTIES

Avatar BFO5mei
di 08 mrt 2011 15:05

BFO5mei Moke zal alleen op het bevrijdingsfestival in Zwolle samen optreden met het Metropole Orkest. Op de andere festivals zal Moke dus alleen optreden.

 0
Avatar LuukV
wo 09 mrt 2011 02:55

LuukV Ze boeken altijd van die enorme internationale namen op dit soort festivals :P is er dan niemand op het idee gekomen om gewoon QOTSA te vragen? Die zijn dan tock om de hoek!

 0
Avatar Guidovm
wo 09 mrt 2011 04:58

Guidovm Ja idd 1 dag ervoor en die zijn extra lang in t land...Zou wat zijnz eg als aflsuiter in de Haarlemmerhout! Maar gaat het echt niet worden Luuk weet je wat die lui moeten kosten als n concert kaartje al 45 euri is!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.