ARTIEST: Go Back To The Zoo

Uit: Amsterdam/Utrecht/London - Nederland

Go Back To The Zoo stond al op Lowlands en Pinkpop en was huisband van De Wereld Draait Door. Ze deden uitverkochte clubtours en kregen de ultieme kroon op hun werk: een gouden plaat voor het debuutalbum 'Benny Blisto'.

De band bestaat onder meer uit de broers Teun en Cas Hieltjes. Zij maakten al langer samen muziek. Op een dag belden ze hun vriend Bram dat hij moest gaan drummen. Lars, die ze tegen het lijf waren gelopen in de rij voor The Strokes, drukten ze een bas in de handen. Vanaf dat moment worden er hitjes geschreven in 'The Cave': De kelder van het grachtenpand in Utrecht waar Boudewijn Büch zijn zoölogische collectie hield.

OUDE OPTREDENS VAN Go Back To The Zoo

Beijk alle oude (301) oude optredens

KOMENDE OPTREDENS VAN Go Back To The Zoo

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Go Back To The Zoo. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Go Back To The Zoo

Beijk alle oude (301) oude optredens

FOTO'S VAN Go Back To The Zoo

Foto Go Back To The Zoo te Parkpop 2011 Foto Go Back To The Zoo te Appelpop 2010 Foto Go Back To The Zoo te Paaspop Schijndel 2012 Foto Go Back To The Zoo te Bevrijdingsfestival Utrecht 2014 Foto Go Back To The Zoo te Bevrijdingsfestival Utrecht 2014 Foto Go Back To The Zoo te Oerrock 2012
 
Bekijk alle 128 foto's van Go Back To The Zoo

Go Back To The Zoo NIEUWS

Al het Go Back To The Zoo nieuws

CD-RECENSIES

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: