Buitenpodium op London Calling 2005!

Door Marz667 op 13 maart 2005 - 08:35 1 Paradiso presenteert dit jaar tijdens London Calling voor het eerst in de geschiedenis van Paradiso een buitenpodium! Op Koninginnedag zal het braakliggende terrein naast Paradiso omgetoverd worden tot een minifestival in de openlucht, dat gratis toegankelijk zal zijn. Van 12.00 tot 18.30 zullen er minstens vijf bands aantreden. Op het buitenpodium zal een unieke London Calling programmering te zien zijn, die ’s avonds niet herhaald wordt.

Tijdens het tweejaarlijkse London Calling festival maken jonge getalenteerde Britse bands en artiesten hun opwachting in Paradiso. Het evenement is in het verleden al een springplank geweest naar succes en europees podium debuut voor bands als Blur, Stereophonics, Franz Ferdinand, The Veils en The Darkness.

De eerste act voor het buitenpodium is inmidels bekend:

Whitey. Punkfunk/ electrotrash sensatie uit Groot-Brittannië. Whitey maakt een spannende combinatie tussen electronica, effecten en catchy popmuziek. Het album ‘The Light At The End Of The Tunnel Is A Train’ verschijnt deze lente. Whitey (AKA Nathan J Whitey) heeft alle nummers op dit album zelf geschreven en ingespeeld. Whitey verovert stilletjes aan de wereld door veel live te spelen, van New York tot Berlijn en nu dus ook hier in Amsterdam. Whitey zal alléén optreden op het London Calling buitenpodium en niet op het London Calling festival zelf.

Klik hier voor meer informatie over London Calling

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



rockinpark_news

ROCKIN' PARK MET O.A. LENNY KRAVITZ!Er is eindelijk meer officiële informatie bekend over Rockin' Park, dat op...

Koninginne-Nach

NIEUWE NAMEN KONINGINNENACH 2005 Er zijn weer nieuwe namen bekend gemaakt voor de KoninginneNach: Di-rect ,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.