Festivaloverzicht: Paasweekend 2011

Door florencez op 14 april 2011 - 15:31 1 Over een week is het weer zover. Op 24 en 25 april wordt er weer Pasen gevierd. En behalve de paaseieren en de paashazen begint er ook een prachtig festivalseizoen. Tijdens dit paasweekend gaan er ook heel wat festival deuren open. Festivalinfo zet de leukste op een rij voor diegene die nog geen keuze heeft gemaakt.

Het bekendste festival tijdens Pasen is natuurlijk Paaspop Schijndel. Met grote namen als Anouk, Waylon, Dazzled Kid, Dewolff, Go Back To The Zoo en meer. Maar ook Paaspop Zieuwent, Baarlo en Den Hout zijn goede opties.

Ben je meer een liefhebber van metal en hardrock? Dan kan je deze week prima terecht bij het Metaal Paaskabaal op 16 april met optredens van Bliksem, Hall Of Bullets, Diablo Blvd, Izegrim en Necrosis. En verder valt dit jaar ook het punk/ska/hardcore-festival Groezrock in België in het paasweekend. Daar zijn o.a. Army of Freshmen, Teenage Bottlerockets, Goldfinger en Danko Jones te bewonderen.

Meer een fan van elektronische dancemuziek, theater, media- en beeldende kunst? Dan is het festival Clash misschien wel iets voor jou. Dit festival vindt plaats op de paaszondag 24 april in Groningen. Er zijn o.a. optredens van Baskerville, Skream, Skip & Die en Goose. Op dezelfde dag is er voor de reggae liefhebbers het Rotterdam Reggae festival in Ahoy (met Chaka Demus & Pliers, Elephant Man, Tanya Stephens, Jah Cure, Vybz Kartel, Gappy Ranks en Duane Stephenson). Ten slot is er voor mensen die nieuw beginnend talent willen spotten het festival Prilpop in Sevenum (met o.a Park Bench People, F.I en Nouveau Vélo).

Voor een volledig overzicht van de festivals kan je hier terecht.

Wij wensen iedereen een fijn en plezierig Pasen.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



glastonburyfestivalnews19

MORRISSEY, QUEENS OF THE STONE AGE, BIFFY CLYRO E.A....Het grootste openlucht muziekfestival ter wereld heeft vandaag alle namen...

incubatenewss

VOORVERKOOP INCUBATE BEGONNEN + NIEUWE BEVESTIGING De voorverkoop van het festival Incubate in Tilburg is vandaag om 12:00 uur...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.