Winnen: 5x2 kaarten Bal11 in Ahoy

Door Frits89 op 09 mei 2011 - 16:33 1 Bal11 is het grootste Studentengala van Nederland en vindt plaats op donderdag 19 mei 2011 in Ahoy Rotterdam: het is dé donderdagavond van 2011 vol popmuziek, comedy, dance en de uitreiking van de Studenten Awards. Met optredens van ondermeer Guus Meeuwis, Krystl, Memphis Maniacs, Wolter Kroes & band, Real El Canario, Phalerieau en ErickE, maar ook van alle winnaars van de grootste cabaretfestivals en bekendste studentencabaretfestivals van Nederland als het Leids Cabaret Festival en Cameretten. Ook zullen tijdens het Nationaal Studentenband Festival op Bal11 de winnaars van het AHC Songfestival, het Intercorporaal Songfestival en de 3FM Serious Talent Studenten Contest het tegen elkaar opnemen, waarna een jury van prominenten (een boeker, artiestenmanager, radio DJ en een artiest) zal bepalen wie dé studentenband van Nederland is. Bal11 wordt gepresenteerd door Nicolette Kluijver.

Wil je daarbij zijn? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 5x2 kaarten weggeven voor dit concert.

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Bal11 wilt (Dat doe je hier). Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.

Stuur de link van je Agendainfo-gebuikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar Bal11 zou willen) naar [email protected] onder vermelding van 'Bal11' en vermeld in het mailtje je volledige naam.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Santigoldnews

SANTIGOLD E.A. VOOR EXIT FESTIVAL Santigold, S.P.Y., Danny Byrd, Digital Sound Boy en DJ Muggs zijn...

pinkpop2010news.jpg9

GRATIS PARKEERACTIE PINKPOP IN SAMENWERKING MET DE ANWB De organisatie van Pinkpop heeft vandaag gemeld dat er op de gehele...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.