Veel wetenschap en technologie op deBeschaving

Door HarmG op 11 mei 2011 - 13:52 1 Naast veel muziek en theater biedt Festival deBeschaving ook een volwaardig wetenschap- en technologieprogramma. Zo komt Frans de Waal praten over de relatie tussen apen, mensen en emotie en is er ruimte voor Ilco van der Linde, Eyetracking, Quest Quiz, Bandspot, Urban Screen, Matcharound en veel meer.

Daarnaast is er natuurlijk ook veel ruimte voor muziek met o.a. Midlake, Hooverphonic en Villagers op de affiche. Kijk hier voor al onze deBeschaving 2011 informatie.


zwartlichtnews.jpg21

ZWART LICHT XL OP LOWLANDSTijdens een interview met 'mijnvraagis.nl' verklapt producer Hayzee dat...

festivaladwerf4

FESTIVAL A/D WERF GEEFT DUBBELE NATIONALITEIT KORTING Bij Festival a/d Werf doen ze niet moeilijk over een paspoort extra. Sterker...

REACTIES

Avatar Arthurius
wo 11 mei 2011 14:00

Arthurius Triggerfinger?
ik wist niet dat die komen?

 1
Avatar HarmG
wo 11 mei 2011 14:15

HarmG Komen ook niet (vooralsnog). Foutje van mijn kant, goed dat je het opmerkt.

 -1
Avatar basss
wo 11 mei 2011 14:34

basss Plus een caravan waar akoestische optredens worden gegeven in het teken van MasterPeace (een project van het brein achter Dance4Life en de Bevrijdingsfestivals in hun huidige staat). 14 Keer lokaal talent!

 1
Avatar jeroensiep
wo 11 mei 2011 20:48

jeroensiep Dus een goede line-up is niet financieel rendabel en dit wel? Niet dat ik tegen wetenschap en technologie ben maar Babyshambles, Seasick Steve, I Am Kloot, Air Traffic, Oi Va Voi, Get Cape, Wear Cape, Fly, Slagmalsklubben, Adam Green, Kaizer Orchestra, Mogwai, Kate Nash, Soko, The Cribs en Mystery Jets op één dag...En daardoor kunnen ze 2 jaar niets meer doen en denken met dit het wel te redden? Onvoorstelbaar als dat zo is dan.

 -1

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.