Drukbezet festivalweekend met prachtig weer

Door Cherylpearl op 04 juli 2011 - 11:16 1 Het afgelopen weekend was er meer dan genoeg te doen op festivalgebied. Met o.a. Rock Werchter, Fortarock, Metropolis, Source, Roskilde, WiSH Outdoor en ParkCity Live op het programma was er voor ieder wat wils.

Rock Werchter, dat dit jaar 67.000 combitickets en 63.000 dagkaarten verkocht, was ook dit jaar weer een groot succes. OFWGKTA trapte vrijdag af en the Black Eyed Peas sloten Werchter zondagavond af.
Ook het Source Festival was goedbezocht en met optredens van o.a. Jungle By Night en Moodymann kan de organisatie op een geslaagde editie terug kijken.
Het succes van het Roskilde festival werd helaas overschaduwd door een sterfgeval. Een vrouw klom over een afsluiting en is vervolgens van 30 meter hoog uit een kabelbaan gevallen. Het prachtige weer en goede muziek waren voor hordes mensen reden genoeg om af te reizen naar Rotterdam voor het Metropolis festival. The Vaccines, Lola Kite, Black Milk e.a. trokken maar liefst 35.000 bezoekers naar het Zuiderpark.

Ben jij op een van de festivals op de foto gezet door onze sfeerfotografen? Houdt Festivalinfo dan in de gaten. Zodra de sfeerreportages online staan kan het nagenieten beginnen! Baal je ervan dat je niet op alle festivals tegelijk kon zijn dit weekend? Check dan de Festivalinfo mash-ups, van elk festival een overzicht met foto's en filmpjes om het festivalgevoel nog net iets langer vast te houden.

Mash-up Rock Werchter
Mash-up Fortarock
Mash-Up Metropolis
Mash-up Source
Mash-up Roskilde
Mash-up WiSH Outdoor
Mash-up ParkCity Liveboochh

LINE-UP BOOCH! COMPLEETHet gratis Booch! festival heeft de laatste namen bekendgemaakt; Audiofeel,...

lowlandsicoonnews4

ERLAND & THE CARNIVAL BEVESTIGT ZICHZELF VOOR LOWLANDS Via hun eigen website heeft de vierkoppige Britse groep Erland & The...

REACTIES

Avatar EJBE
ma 04 jul 2011 11:52

EJBE Doe voor Rock Werchter maar 83.000 bezoekers per dag.

 0
geen avatar
ma 04 jul 2011 12:32

sandervoerman EJBE schreef:
Doe voor Rock Werchter maar 83.000 bezoekers per dag.


Als je een beetje kunt rekenen staat dat er ook...... 67.000+63.000/4=82.750....

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.