Winnen: 10x2 kaarten Into The Grave 2011

Door KenStash op 27 juli 2011 - 17:52 1 Into The Grave is 's lands jongste metalfestival en ook nog eens van een uniek segment. Het festival vindt namelijk plaats op een kerkhof! Op zaterdag 13 augustus zal de grond dan ook flink trillen op het macabere festivalterrein in Leeuwarden. Dat kan ook niet anders met sprekende metalnamen als Devin Townsend en Debauchery op het affiche. Bovendien spelen Aborted, Mnemic en In Solitude exclusief op Into The Grave. Deze bands kun je dus nergens anders bewonderen in Nederland!

Wil jij ook met je kaplaarzen tussen de graven staan? Dat kan: Festivalinfo mag 10x2 kaarten weggeven voor deze eerste editie van Into The Grave!

Wil je zeker zijn van een kaartje? Deze zijn nog verkrijgbaar via de website van Into The Grave. Festivalinfo heeft ook een Spotify Playlist gemaakt van het programma van Into The Grave. Deze kun je hier vinden.

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Into The Grave 2011 wilt (Dat doe je hier). Heb je nog geen Agendainfo-account? Don't worry! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je adresgegevens en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'Into The Grave 2011'.

Let wel: Meedoen met deze winactie loopt tot woensdag 3 augustus 2011.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Lowlands 200643

LOWLANDS MAAKT TIJDSCHEMA BEKENDHet tijdschema voor de 19e editie van het 'A Campingflight to Lowlands...

frontstage

NIEUWE NOEL GALLAGHER, APPELSAP EN MEER IN... Zit je al klaar? Om zes uur starten wij met een nieuwe uitzending van...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.