Twee nieuwe festivals in Den Haag

Door Knoedel op 13 april 2005 - 11:20 1 Vanaf 2006 krijgt Den Haag er twee nieuwe festivals bij: TodaysArt en The Hague International Music Festival. Het college van burgemeester en wethouders besloot 12 april deze twee festivals vanaf volgend jaar financieel te ondersteunen. Met de keuze voor deze nieuwe festivals wordt invulling gegeven aan de ruimte die per 2006 ontstaat door het vertrek van het North Sea Jazz festival. Volgens het voorgenomen besluit van b&w wordt jaarlijks een bedrag van 200.000 euro per festival uitgetrokken om de organisatie mogelijk te maken.

Met TodaysArt - International Festival for Art, Music and Technology - wil het college het aanbod van cultuur voor een breed en overwegend jong publiek versterken. Met de financiele ondersteuning van het The Hague International Music Festival krijgt Jazz en wereldmuziek opnieuw een prominente plaats in Den Haag.

Todays Art 2005 wordt dit jaar alvast gehouden als onderdeel van CultuurNacht op vrijdag 23 en zaterdag 24 September 2005.

Klik hier voor meer informatie over Todays Art 2005


roskilde_mooi

WINNEN: ROSKILDE KAARTEN/T-SHIRTS==== DEZE WEDSTRIJD IS AFGELOPEN === Festivalinfo presenteert met trots...

Virus festival 2005 logo

REEL BIG FISH OP VIRUS 2005 Op de website van Mojo Concerts kunnen we zien dat de ska/punk band Reel Big...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.