Q-Dance presenteert: Dominator 2005

Door Marz667 op 14 april 2005 - 00:56 De organisaties achter de drie meest toonaangevende feesten in de hardste genres, Thunderdome, Masters of Hardcore en Houseqlassics, gaan dit jaar samenwerken om Nederlands enige echte outdoor hardcorefestival op de kaart te zetten. Eindelijk komt er dan het lang beloofde en aangekondigde feest voor de diehards die op de gewone zomerfestivals muzikaal meestal nog wel wat te wensen hadden.

De vergunningen zijn rond en deze eerste editie zal op zaterdag 30 juli tussen 11.00 en 23.00 uur gehouden worden. De plaats van handeling is het recreatiepark Het Rutbeek nabij Enschede.

Zet deze datum dus in je agenda als hardcore je lief is, want de organisaties achter Dominator kennende, weet je dat dit een klapper gaat worden die je niet mag missen. De kaartverkoop (prijs 45 euro) voor Dominator begint op maandag 25 april via Ticketonline.nl en een week later zijn kaarten ook te halen bij TicketBox en Free Recordshop.

Welke DJ’s en live-acts op de zes verschillende podia van Dominator komen te staan wordt op korte termijn bekend gemaakt. Verwacht echter niets minder dan twaalf uur lang de allergrootste en beste namen in willekeurig elk genre binnen de hardcore. De organisaties die altijd voorop in de hardcore hebben gestaan, zijn het aan hun stand verplicht om de bezoekers te trakteren op een line-up om vanuit je plaat te gaan en die komt er dus ook....

Klik hier voor meer informatie over Dominator 2005werchter2005_74bij74

9 NIEUWE NAMEN VOOR WERCHTER 2005Met The Game, Zita Swoon, Eagles of Death Metal, Jimmy Eat World, The...

Bad Religion Logo

BAD RELIGION OP LOWLANDS EN PUKKELPOP Langzaamaan wordt een tipje van de sluier opgelicht omtrent de programmering...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.