De Gebroeders Fretz op Lowlands

Door KenStash op 17 augustus 2011 - 14:13 Vanaf morgen openen de poorten tot de Lowlands-camping. Het kan dan ook niet anders dat het de laatste twee dagen druk is qua berichtgeving over 's Lands populairste festival. Maar eigenlijk de hele week al druppelen er nieuwtjes binnen op de redactie van Festivalinfo. Nadat we vanmiddag al melding maakte van de komst van Fucked Up, die in de plaats van The Vaccines zullen spelen, is het zo rond het middaguur weer tijd voor een nieuwtje uit Biddinghuizen:

De Gebroeders Fretz staan zaterdag 20 augustus op Lowlands in Biddinghuizen. Om 11.30 uur in de Lima tent spreken zij naast onder andere Alexander Klöpping en Bas Heijne tijdens het programma LLowgenda. Interessante sprekers uit de wereld van politiek, kunst, sport en journalistiek krijgen in LLowgenda het woord.

Marcel Harteveld en Johan Fretz vormen het duo De Gebroeders Fretz. Inmiddels is hun eerste single getiteld 'Rokjesdag' uit, een ode aan de lente en aan het fenomeen dat Martin Bril benoemde.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



lowlandsnewss.gif1

OOK TROPHY WIFE OP LOWLANDSDe laatste vervanger is ook bekend: Trophy Wife vervangt Factory Floor op...

Amsterdam Dance Event

AMSTERDAM DANCE EVENT ONTHULT EERSTE NAMEN Via diverse podia zijn er de afgelopen tijd al behoorlijk wat Amsterdam Dance...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.