Area4 in problemen om verscherpte veiligheidseisen

Door KenStash op 23 augustus 2011 - 13:05 1 Normaliter begint de voorverkoop van het Duitse rockfestival Area4 direct na afloop van de laatste editie. Dit jaar is er echter nog niets te bekennen van een voorverkoop voor het festival in 2012.

Reden hiervoor zijn verder aangescherpte veiligheidsmaatregelen in verband met het Love Parade drama in Duisburg. Het festival geeft aan de hoge kosten waaraan het nu moet voldoen niet te kunnen en willen betalen. Totdat er een oplossing is gevonden voor dit probleem blijft het nog even onduidelijk of het festival volgend jaar wel zal doorgaan.

Dit jaar waren o.a. Thirty Seconds To Mars, Dropkick Murphys, NOFX en Madsen aanwezig op het festival dat wordt gehouden op het vliegveld van Borkenberge.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



playfestival nieuws

KAP BAMBINO, BALTHAZAR, I AM OAK E.A. OP PLAY!Het Belgische showcase-festival Play! staat bijna voor de deur, maar had nog...

magneetnews

MAGNEET FESTIVAL KONDIGT PROGRAMMERING MIDWEEK AAN De zandwolken zijn opgetrokken, het kampvuur is uit en de weekendgasten...

REACTIES

Avatar living__for__today
di 23 aug 2011 13:10

living__for_.. Beter gaan ze hier niet moeilijk over doen! Dit jaar was mijn eerste keer Area4 maar het was echt briljant en ik wil volgend jaar zeker weer!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.