Festivalinfo zoekt nieuwe live- en sfeerfotografen

Door Marz667 op 23 augustus 2011 - 20:31 1 Met Lowlands (en Pukkelpop...) achter ons is het festivalseizoen nog lang niet afgelopen! Nog honderden grote en kleine festivals staan op het programma voor de jaarwisseling. Ook het concertseizoen begint weer rustig op te bloeien. Festival- en Podiuminfo zoeken momenteel nieuwe live- en sfeerfotografen om alles te kunnen verslaan in beeld.

Live-fotografen
We zijn op zoek naar mensen met een passie voor live-fotografie die beschikking hebben over een professionele camera. We zijn op zoek naar fotografen met een brede interesse en die dus niet enkel azen op grote festivals en stadionconcerten. Denk aan Rotterdam/Den Haag e.o, noorden van het land, Brabant/Limburg en ook een vaste Amsterdamkracht is welkom. Mail een sollicitatie naar Erik Luyten op [email protected]

Sfeerfotografen
Naast het vastleggen van de bands vinden we het ook leuk om de sfeer te zien bij festivals en concerten. De sfeer is vaak toch veel belangrijker dan de bands op het podium? We zoeken o.a. mensen voor de Popronde-edities en Halloweenfeesten. Bij interesse kun je mailen naar Marcel Kamphuis op [email protected] en het beschikken van veel enthousiasme en een spiegelreflexcamera is een must.

Wat bieden wij?
In ruil voor je inspanningen zorgen wij er voor dat je (geaccrediteerd) zonder problemen en zonder te betalen foto’s mag maken op leuke festivals/concerten. Verder bieden wij natuurlijk een groot medium voor jouw foto’s. Festivalinfo heeft maandelijks 7 miljoen pageviews en is een uitstekend platform om jouw foto's te exposeren en naamsbekendheid en ervaring te krijgen. Zo is bijvoorbeeld ook Zilveren Camera-winnaar Andreas Terlaak ooit begonnen bij Festivalinfo.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



STRP Festival

JAMES HOLDEN EN MEER VOOR STRPNaast Aphex Twin en Gui Baratto, zijn ook Len Faki, Collabs, James Holden,...

Voivodnieuws1

VOIVOD CURATOR ROADBURN FESTIVAL 2012 Het Canadese Voivod is gekozen als curator voor Roadburn Festival 2012. Op...

REACTIES

Avatar timx
di 23 aug 2011 21:13

timx goed dat jullie onderscheid maken tussen live en sfeer fotografie!

 0
Avatar Hardloper
do 25 aug 2011 01:05

Hardloper Zou ook leuk zijn ALS ze ook een mail terug sturen... Eerder op zon soort oproep gereageerd, nooit wat van gehoord... Erg jammer, lijkt me leuk om foto's te maken, op welk feest dan ook..

 0
Avatar AstroGeert
vr 26 aug 2011 20:41

AstroGeert En zou ik geschikt zijn?
Kijk eens op www.astrogeert.nl
En maak al jaren in omgeving Venlo festival sfeer foto's.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.