Matthew Herbert met One Pig Live op STRP

Door JT1990 op 02 september 2011 - 12:06 1 Toen het nieuws bekend werd dat Matthew Herbert aan een nieuw studio project werktte, had de PETA zijn werk al veroordeeld. Voor zijn nieuwe project filmt hij namelijk een levend varken van begin tot het eind. Zo is de geboorte te zien, maar zijn dood niet omdat de Engelse wet dit niet toestaat.

Zo heeft hij het varken zelf geslacht, klaar gemaakt en opgegeten. Daarnaast heeft hij van bijna elk stuk van het dier wel iets gemaakt. Zo maakte hij onder andere een drum, kaarsen, meerdere soorten verf en zelfs een nieuw instrument dat door middel van het bloed kan spelen.

Live vertelt hij het verhaal over het varken door middel van beelden en muziek door zichzelf en zijn band. De band speelt alleen op instrumenten die afkomstig zijn van het varken zelf. Ook zal hij op het podium gedeeltes klaarmaken. Hij staat op 18 november in het Klokgebouw te Eindhoven.

Het STRP festival wordt van 18 tot 27 september gehouden in het Klokgebouw in Eindhoven. Dit festival draait om muziek, kunst en technologie.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



eurosonicnoorderslagnews.jpg

INSCHRIJVING EUROSONIC SLUIT WEEK LATERDe inschrijving van acts voor Eurosonic Noorderslag 2012 sluit eigenlijk...

neuroticdeathfest2011news7

EERSTE NAMEN NEUROTIC DEATHFEST 2012 Van 2 tot en met 4 maart 2012 vindt in 013 de volgende editie van Neurotic...

REACTIES

Avatar Guidovm
zo 04 sep 2011 14:26

Guidovm This is serious sick!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.