Winnen: 2x2 bioscoopkaarten Drive

Door JT1990 op 21 oktober 2011 - 11:58 1 In het kader van de Amsterdam Film Week mag Festivalinfo kaarten weggeven voor de film Drive. Drive is een Amerikaanse actiefilm met klasse. Ryan Gosling (Fracture, Blue Valentine) speelt een Hollywood stuntman die bijklust als get-away driver. Na een mislukte overval ontdekt hij dat er een prijs op zijn naam is gezet. Zijn aantrekkelijke buurvrouw Carey Mulligan (Wall Street 2) belandt als schietschijf in het midden.

Deense regisseur Nicolas Winding Refn (Bronson, Pusher trilogie) haalde zijn inspiratie uit de films Point Blank en Bullitt. Cinematografisch doet Drive, met zijn langzame zooms, vele lange shots en dissolves, denken aan Stanley Kubricks eerdere werk. Combineer dat met neon licht, jaren tachtig muziek en flitsende actiescènes en dit lijkt dé cult hit van 2011!

Klik hier voor extra informatie en tijden dat de film draait.

Podiuminfo mag 2x2 kaarten weggeven voor de film Drive

Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je films van de Amsterdam Film Week niet wil missen (Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina). Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam, je adresgegevens en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'Drive'.

Let wel: Meedoen met deze winactie kan t/m vrijdag 28 oktober.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Sneeuwkoortsnews

THE FLEXICAN E.A. NAAR DE FRANSE ALPEN VOOR...Sneeuwkoorts is het grootste wintersportevenement voor studenten van...

Snowbombingnews

EERSTE DERTIG NAMEN VOOR SNOWBOMBING Groove Armada, DJ Yoda, Mr Scruff, James Zabiela, Heidi, Aeroplane, Jack...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.