Tom Petty & The Heartbreakers tweede headliner Isle Of Wight

Door JT1990 op 06 december 2011 - 13:47 1 Over 187 dagen is het pas zover, maar de line-up van Isle Of Wight begint steeds meer vorm te krijgen. Nadat eerder al bekend werd dat Bruce Springsteen het festival zal afsluiten, is nu de headliner van de eerste dag ook bekend, dit zal Tom Petty & The Heartbreakers zijn. Dit is hun eerste grote optreden in het Verenigd Koninkrijk in twintig jaar.

Verder staan op het festival naast de twee headliners Noel Gallagher's High Flying Birds, Elbow, Madness, Example, Biffy Clyro, Noah and the Whale en The Vaccines. Het festival vindt een week voor Rock Werchter plaats, dus er is een mogelijkheid dat er artiesten ook naar België afreizen.

Het festival vindt plaats van 22 tot en met 24 juni en had in het verleden artiesten als Jay-Z, The Strokes en Paul McCartney op de affiche staan. Kaarten voor het festival zijn al verkrijgbaar en gaan weg voor 190,- pond per stuk. Je kan ook kaarten zonder camping krijgen en dan betaal je 160,- pond.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



AngieStonenews

ANGIE STONE, RYAN SHAW E.A. OP HI5'S RHYTHM FOR SUCCESSVrijdag 25 mei komen Angie Stone, Ryan Shaw, MC Yogi, Stedman Graham en...

elsrock2011news7

ELSROCK STOPT ALS GROOTSCHALIG METALFESTIVAL De Elsrock-organisatie heeft besloten geen grootschalig festival meer te...

REACTIES

Avatar riazor
di 06 dec 2011 13:59

riazor En Pearl Jam vermoedelijk headliner op de 23e.

 0
geen avatar
di 06 dec 2011 16:06

GruttePier ik dacht dat Pearl Jam niet zou touren?

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.