Guided By Voices niet op Primavera, nieuwe namen toegevoegd

Door ErikLuyten op 07 december 2011 - 14:07 1 Het Spaanse San Miguel Primavera Sound Festival blijft met namen strooien. Werden vorige weken al Franz Ferdinand en Björk aan de line-up toegevoegd, vandaag is het weer raak. Nieuwe bevestigingen zijn er met de toevoeging van supergroep Off! (met leden van Black Flag, Redd Kross, Circle Jerks, Rocket From The Crypt en Burning Brides), A$AP Rocky, White Denim, Baxter Dury en Sandro Perri.

Minder goed nieuws is er voor Guided By Voices fans. De band was net bezig met een reünie welke komend jaar onder meer Primavera Sound en het I'll Be Your Mirror festival van ATP in Londen aan zou doen, maar de band heeft volgens de organistatie van Primavera Sound besloten per direct uit elkaar te gaan.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



lowlandsicoonnews50

VOORVERKOOPINFO LOWLANDS 2012 BEKENDHet duurt nog even, maar de organisatie heeft de voorverkoopinformatie voor...

TheStoneRosesnieuws

DE EERSTE NAMEN VOOR OYA FESTIVAL O.A. BJÖRK EN... Het Oya festival in Noorwegen zal voor de tiende maal plaatsvinden van 7...

REACTIES

Avatar imdtseb
wo 07 dec 2011 14:46

imdtseb Waar vinden jullie dat terug dat GBV er nu weer mee stoppen? Zie dat nergens op de site van Primavera staan en ook niet op hun eigen site?

 0
Avatar ErikLuyten
wo 07 dec 2011 15:54

ErikLuyten onder meer op de facebook en twitter van Primavera Sound. Ook hier staat het: http://www.atpfestival.com/newsview/1112071500.php

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.