Originele versie KaZantip niet naar Portugal

Door HarmG op 07 december 2011 - 14:39 1 Het lijkt erop dat KaZantip toch niet verhuist naar Portugal volgend jaar. Vorige week plaatsten wij een bericht dat de verhuizing aankondigde, maar diverse bronnen menen het tegenovergestelde. De 'verhuizing' naar Portugal is opgezet door de voormalig promotor van het festival. Na een conflict met de organisatie, heeft de promotor klaarblijkelijk besloten een eigen KaZantip in Portugal te organiseren.

Het officiële KaZantip vindt in 2012 gewoon in Oekraïne plaats. Voor meer informatie over het festival verwijzen we je graag naar de officiële website. Kazantip.com en aanverwante sites, zijn nog altijd in handen van de voormalig promotor en hebben niets meer met het festival te maken.

Er zal ongetwijfeld nog meer nieuws volgen over het conflict tussen de promotor en het festival zelf. We houden je uiteraard op de hoogte.

Update: Het lijkt erop dat de voormalig promotor van het festival, de merknaam KaZantip in West-Europa geclaimd heeft. Het festival vindt dit jaar dus zowel in Portugal als Oekraïne plaats. De Portugese versie heeft echter niets van doen met het oorspronkelijke festival.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



filmprojectornews

B-MOVIE ORCHESTRA BEVESTIGD VOOR INTERNATIONAL FILM...Van 25 januari tot 5 februari is het weer tijd voor het International Film...

lowlandsicoonnews50

VOORVERKOOPINFO LOWLANDS 2012 BEKEND Het duurt nog even, maar de organisatie heeft de voorverkoopinformatie voor...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.