Dutchtechno host Legalize afterparty

Door Marz667 op 24 mei 2005 - 21:01 De Legalize Streetrave die al negen jaar elk jaar op de eerste zaterdag van juni wordt gehouden krijgt van de gemeente Amsterdam geen vergunning voor de slotmanifestatie. Vorig jaar was het feest eerder afgeblazen omdat een groep ajax 'supporters' de boel kwam verzieken. Nu geeft de gemeente geen vergunning meer omdat ze het eindfeest niet meer als demonstratie zien, maar als evenement en daar zijn speciale vergunningen voor nodig. De demonstratie van 4 juni gaat echter wél door.

De aanvraag voor een evenement aan de Kop van het Java eiland verliep zeer voorspoedig. De termijn voor alle instanties om punten aan te voeren was al verstreken en de voorbereidingen voor een topevenement waren in volle gang.

"Zeer verrast waren wij dan ook toen de politie Amsterdam een stokje voor het evenement stak. Ze waren niet alleen veel te laat met hun advies welke al ruim een maand door de kamers van de centrale stad slingerde, hun advies kwam ook volslagen onverwacht. Stadsdeel zeeburg heeft het advies noodgedwongen en met tegenzin overgenomen. Het advies van de politie is op geen van onze stukken of gesprekken gebaseerd, en er is niet gekeken naar de maatregelen die wij aan het voorbereiden waren om opstootjes van vorig jaar te voorkomen, dat blijkt onder andere uit het feit dat wij pas drie dagen na het negatieve advies onze stukken hebben aangeleverd." aldus Legalize.

Dutchtechno heeft besloten om een afterparty te organiseren in Club 8. Van 18.30 tot 23.00 kun je hier terecht voor de beste techno van verschillende Amsterdamse dj's. Vervolgens zullen de jongens van Breakin’ Walls het overnemen om tot 3.00 uur door te gaan met hun drum 'n bass, techno en breaks.

De entree voor de gehele avond bedraagt 5 euro, waarvan een gedeelte zal worden afgestaan aan Legalize.

Uiteraard zal Dutchtechno ook deelnemen aan de Legalize parade. Verwacht hier een vrachtwagen met 7 kilowatt geluid en knallende techno. De parade duurt van 13.00 tot 18.00 waarna we om 18.30 verder gaan in Club 8. De dj's die tijdens de afterparty draaien zijn ook van de partij op de truck.

De dj's van de avond zijn;
Dutchtechno
Kick D
Brokkenpiloot
Roland Franzen
Steve Mulder
Richi

Breakin Walls
Live DnB set by:
Mayhem Syndicate(A.D.E.)
DikkieD
Dennis Hupla
on FX: Oliver Kucera (Flatland records)

Klik hier voor meer informatie over Legalize! 2005Lowlands2005

9 NIEUWE NAMEN VOOR LOWLANDS 2005Op de websites van Zita Swoon , Whighnomy Brothers , 433fm Silent Disco...

Njoy 2005

NJOY FESTIVAL GAAT NIET DOOR! NJOY, the Festival, wat plaats zou vinden in het weekend van 10 tot en met 13...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.