Now! Festival vergoedt kaartjes en keert mogelijk terug

Door Marz667 op 20 december 2011 - 16:36 1 Kaarthouders die zich gemeld hebben bij de organisatie van het Now! Festival krijgen hun aankoopbedrag volledig terug, exclusief servicekosten en verzekering. Tot zondag 18 december konden kaarthouders zich melden bij de organisatie om in aanmerking te komen voor de terugbetalingsregeling.

Het festival met bands als Kane en Di-rect werd vier dagen voor aanvang noodgedwongen afgelast. Dit vanwege de tegenvallende kaartverkoop, de oplopende kosten en afgehaakte sponsors. Direct na het afgelasten van het festival begin september is de organisatie op zoek gegaan naar een passende oplossing.

De organisatie heeft besloten om in 2012 geen Now! Festival te organiseren. 'Wij richten ons nu op 2013. In overleg met alle betrokken partijen wordt gekeken hoe, waar en wanneer het festival weer kan plaatsvinden', aldus de organisatie.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



stukafestnews.jpg

HOUSES, EINS, ZWEI ORCHESTRA E.A. OP STUKAFESTStukafest, waarbij culturele optredens in studentenkamers plaatsvinden, maakt...

trein

KENSINGTON, DOTAN E.A. OP TREINSTATION LEIDEN CENTRAAL Donderdag 22 en vrijdag 23 december, van 's ochtends 08.00 uur tot 's avonds...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.