Audio Bullys Live op FFWD Festival (+route bekend!)

Door Marz667 op 30 mei 2005 - 14:26 1 Op zaterdag 13 augustus vindt de negende FFWD Heineken Dance Parade plaats in Rotterdam. Na afloop van de parade is er het FF3D Festival waar maar liefst acht area’s gevuld zijn met nationale en internationale DJ’s. De grootste area heeft als line up Jochen Miller, Ferry Corsten, Sander Kleinenberg, Marnix en Michel de Hey. In deze area, de FF3D area genaamd, worden ’s avonds door VJ’s specatulaire 3D animaties geprojecteerd, die alleen te zien zijn met een speciale 3D bril, die gratis op het festival wordt uitgedeeld.

Voor het eerst dit jaar staan er op het eindterrein twee grote tenten, waardoor het feest een festival achtig karakter krijgt. De grootste tent is voor de hardstyle en daar gaan Pavo, Dana, Deepack, Darkraver, Ballistic en DJ Rob er tegenaan. In de andere tent staan Cleon Macknack, Roog, Robert Owens, Marshall Jefferson en wordt er afgesloten door de Audio Bullys live, die momenteel een grote hit scoren met een remix van Nancy Sinatra’s ‘Shot You Down’.

Route:
De parade vertrekt net als vorig jaar van de Mathenesserlaan, waar alle veertig wagens voor een warming up tussen 11.00 en 12.00 uur staan opgesteld. Om exact twaalf uur gaat de eerste wagen rijden over de Nieuwe Binnenweg om bij het Eendrachtsplein linksaf de Mauritsweg op te gaan. Vervolgens rijdt de stoet langs het Schouwburgplein - waar op dat moment de DJ’s van 3FM staan - door de Kareldoormanstraat en over het Weena. Daarna gaat de karavaan via de Coolsingel en de Schiedamsedijk over de Erasmusbrug en rijdt via de Posthumalaan tot aan het eindpunt bij de Brede Hilledijk. Dit is vlakbij het FF3D Festival waar vanaf 16.00 uur het feest in acht area’s voor 25.000 partypeople begint.

Klik hier voor meer informatie over FFWD Festival 2005


Cactusfestival

FUN LOVIN' CRIMINALS AFSLUITER CACTUSFESTIVALDe nieuwsbrief van het Cactusfestival vandaag weet drie nieuwe namen te...

djtiesto

NOKIA DANCE DEPARTMENT PRESENTS 4 SEASONS SUMMER! Weer of geen weer, met de eerste editie van 4 Seasons ga je zondermeer een...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.