Forces Of Metal verlengt early bird actie en komt met uitleg

Door JT1990 op 23 december 2011 - 09:49 1 Aangezien Manowar het op alle manieren al naar buiten bracht, vond Forces Of Metal het nodig om ook een statement te plaatsen op hun Facebook. Ze geven inderdaad toe dat er een meningsverschil is tussen beide partijen, maar dat er nog druk gewerkt wordt. Ze zoeken naar een oplossing die voor alle partijen gunstig is. Ook geeft Forces Of Metal aan dat het festival hoe dan ook doorgaat.

Volgens de organisatie gaat de kaartverkoop onverminderd door en is de belangstelling groot. Maar omdat het festival de perikelen rondom Manowar niet fijn vindt komt het met een actie. In plaats van 1 januari, geldt de early bird actie nu tot 1 februari. Zo heeft het festival ook extra tijd om meer informatie te krijgen over de (nieuwe) headliner. Over het wegvallen van Twisted Sister wordt niet gesproken.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



limburgnews.jpg

LINE-UP 16E SOUTHERN BLUES BEKENDDe line-up van de 16e editie van het indoor-bluesfestival in Heerlen is...

wackenwithbreezenews

OP DE ÉÉN NA LAATSTE DAG O.A. TESTAMENT EN CORVUS... Vandaag is alweer de één na laatste dag dat de Duitse metalfestivals namen...

REACTIES

geen avatar
vr 23 dec 2011 11:15

geert1 Ben benieuwd wat er nog van terecht komt. Ik gun een initiatief als dit altijd het beste, metal is al ondervertegenwoordigd genoeg in Nederland. Hopelijk wordt het dus alsnog een vet festival met goede vervangers voor de weggevallen bands.

 0
Avatar Maiden77
vr 23 dec 2011 13:32

Maiden77 Metal is zeker in Nederland niet ondervertegenwoordigd. Bands komen graag naar nederland voor een optreden. Als je ziet hoeveel bands tijdens een tour Nederland aandoen dan kan je niet spreken van gebrek aan aandacht binnen ons land. Wel denk ik dat een metalfestival in Nederland op het moment weinig bestaansrecht heeft. Dit komt door de goede festivals in onze buurlanden. Een geweldig festival als Dynamo zie ik dan ook niet snel in Nederland terugkeren.

 0
Avatar BasP
vr 23 dec 2011 14:00

Wrong In Nederland zijn veel metal concerten en festivals, het aanbod is enorm groot. Daardoor is het aantal bezoekers per concert/festival laag, in verhouding met het buitenland, terwijl de bands hier net zo veel geld vragen.. We zijn best verwend, al die bands in ons kleine Nederland. :)

 1
Avatar jos_theboss22
vr 23 dec 2011 17:23

jos_theboss22 Ik ben erg benieuwd wat ze verder gaan doen.

 0
Avatar Ace2000
vr 23 dec 2011 21:08

Ace2000 Als ik het bericht zo less hoop ik dat hun organisatorische talent groter is dan hun beheersing van de Engelse taal... .

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.