Een paar nieuwe namen voor drie Duitse festivals

Door JT1990 op 10 januari 2012 - 11:19 1 Eerder kwam With Full Force nog met een adventskalender en met 15 nieuwe namen in 2012, nu zijn er echter alweer twee namen bijgekomen. Texas In July en Turbo AC's zijn bevestigd voor het festival op het zweefvliegveld Roitzschjora bij Löbnitz. Kaarten voor het festival gaan weg voor €79,90 en het wordt gehouden van 29 juni t/m 1 juli.

Summer Breeze had sinds de adventskalenders niets meer van zich laten horen, maar komt nu sterk terug met de bekendmaking van de death metal band Nile. Het festival zal van 16 t/m 18 augustus worden gehouden in Dinkelsbühl. Kaarten gaan weg voor 77 euro.

Voor Hurricane is Beirut onofficieel bekend gemaakt door hun bookingskantoor. Eerder werden o.a. Blink 182, Justice, Die Ärtze en Rise Against bekend gemaakt. Het festival wordt gehouden in Scheessel, dit ligt tussen Hamburg, Bremen en Hannover en vindt plaats van 22 t/m 24 juni. Kaarten gaan weg voor €125,-.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



dekraaiennieuws

DE KRAAIEN NAAR O.A. TAAIPOP EN KONINGINNEDAG ALKMAARDe hiphopformatie De Kraaien gaat door Nederland. De Hagenezen zullen JC...

Customs

ONDER ANDERE CUSTOMS EN SCHOOL IS COOL VOOR ABBOTA Dit jaar zal er in Botanique en AB een festival plaatsvinden genaamd ABBota....

REACTIES

Avatar Marek
di 10 jan 2012 12:41

Marek Hurricane maakt me nog niet echt warm. Vorig jaar hadden we al een zeer goed lijstje.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.