Indian Summer gaat uitbreiden

Door HarmG op 11 januari 2012 - 12:54 1 Het Indian Summer Festival wil de komende jaren uitgroeien tot een van de grootste en populairste festivals van Nederland, zo meldt Musicfrom.nl. De organisatie heeft een samenwerkingsverband gesloten met FKP Scorpio, de Duitse Concertpromotor die ook verantwoordelijk is voor festivals als Hurricane.

Om dit te bewerkstelligen is het festival onder andere van plan om de capaciteit te vergroten van 30.000 naar 50.000 bezoekers. Daarnaast is het de bedoeling dat er meer grote internationale acts op Indian Summer komen spelen.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Motel Mozaique

TWEE NIEUWE NAMEN VOOR MOTEL MOZAIQUEDe organisatie van Motel Mozaique voegt vandaag twee nieuwe namen aan de...

EGOpop_news.jpg

EGOPOP KRIJGT GOLDEN EARRING Dit jaar bestaat EGOpop alweer tien jaar en dat is reden genoeg om een...

REACTIES

Avatar Zop
wo 11 jan 2012 13:41

Zop Succes,zolang je ieder jaar Kane en DJ Jean boekt,zul je mij er niet zien!

 -1
Avatar klompje
wo 11 jan 2012 14:10

klompje Inderdaad Zop, mag de line up wel wat spannender worden.. Maar goed, Hurrica / Southside heeft veelal wel een goede line up, dus wie weet! Nu LL zo'n hype geworden is, mag er wel weer een tof festival in NL plaats gaan vinden. Nu maar weer uitgeweken naar Sziget (over hype gesproken) voor dit jaar... Ben benieuwd wat Indian Summer gaat doen! En laten we Kane nu maar voor wat het is, die hebben ons al veel te lang lastig gevallen met herrie, dus niet meer boeken...

 -1
Avatar jeroensiep
do 12 jan 2012 09:06

jeroensiep Mja Nederlandse festivals die zo gehyped worden als deze worden nu eenmaal overspoeld door boeren waarbij het echt niet uitmaakt wat er speelt. Als er maar geluid ergens vandaan komt waar ze doorheen kunnen blèren en zich ronduit idioot kunnen gedragen. Hoe goed de acts zijn die ze gaan halen maakt niets uit want dan heb je nog steeds hetzelfde Nederlandse publiek.

 0
Avatar zizou
vr 13 jan 2012 17:16

zizou jeroen..bij bv zwarte cross is het de omgekeerde wereld indien je boeren letterlijke bedoelt. mensen komen naar de stad een dagje boeren "nadoen" terwijl de boertjes lekker relax van het weekend genieten. maaaaaaaaaaar ik geef je gelijk zoals sziget ook man man ja WE WETEN WEL DAT JE UUT HOLLAND KOMT HAHA goed weekend:-D

 -1
Avatar zizou
vr 13 jan 2012 17:17

zizou zizou schreef:
jeroen..bij bv zwarte cross is het de omgekeerde wereld indien je boeren letterlijke bedoelt. mensen komen naar de stad een dagje boeren "nadoen" terwijl de boertjes lekker relax van het weekend genieten. maaaaaaaaaaar ik geef je gelijk zoals sziget ook man man ja WE WETEN WEL DAT JE UUT HOLLAND KOMT HAHA goed weekend:-D


mensen komen van/uit de stad...

 -1
Avatar Guidovm
zo 15 jan 2012 16:41

Guidovm Hahah was er vorig jaar te gast...was verre van vol! Dan moeten ze wel met grotere bands en optredens komen dat bv Faithless etc!

 -1
Avatar Guidovm
zo 15 jan 2012 16:46

Guidovm En zizou komt vanuit Marokko de Marrocaan nadoen in Nederland...Jij bent de laatste die hier wat over dient te zeggen!

 0
Avatar zizou
zo 15 jan 2012 21:17

zizou hoi guido heb je weer weekenverlof jongen,wat is jouw probleem, geen medicijnen meegekregen? en hoe je erbij komt dat ik uit marokko kom..nou jou, niemand neemt jou hier serieus dus ik ook niet. ciao klein kind veel sterkte morgen weer in de inrichting.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.