Adv: Gratis tickets voor Jameson Film Experience in Rotterdam

Door Marz667 op 24 januari 2012 - 17:01 1 Jameson Whiskey houdt van film. Daar wordt geen geheim van gemaakt. Sterker nog; het is een voorliefde, die ze graag met de wereld delen. De Jameson Film Experience is hier een voorbeeld van, een filmbeleving op een unieke locatie en natuurlijk een excentrieke film.

In samenwerking met het International Film Festival Rotterdam organiseert Jameson Irish Wiskey een aantal filmevenementen waar de kijker in mee wordt gezogen, onderdeel van uitmaakt, door geïnspireerd wordt en/of gewoon heel hard om moet lachen. De eerstvolgende Jameson Film Experience zal plaatsvinden op vrijdag 3 februari in Rotterdam. De locatie is de Schiecentrale en de film blijft nog even geheim.. Hou jij van film en wil jij hier bij zijn? Schrijf je hier in om kans te maken!

Bij de geslaagde aftrap van de Jameson Film Experience tijdens het IFFR in Rotterdam in 2011, was de film 127 HOURS te zien. De tweede editie op het Westergasterrein in Amsterdam, waarin cultfilm Hesher werd vertoond was opnieuw een succes. De derde editie was in de Amsterdam Convention Factory met de film Drive. Volgende week vrijdag dus de volgende en tevens eerste Jameson Film Experience van 2012.


Om kans te maken op de gratis tickets voor de film kan je jezelf hier via Facebook inschrijven. Doormiddel van een loting op de facebook pagina van de Jameson Film Experience worden kaarten verloot. Deze worden tot midden volgende week verloot.



Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Franz Ferdinand5

FRANZ FERDINAND NAAR DOUR FESTIVAL 2012Toeval bestaat niet. Op het festival hoofdkantoor schalt Franz Ferdinand door...

PetePhilly1

PETE PHILLY EERSTE NAAM BEVRIJDINGSFESTIVAL LIMBURG De Arubaans-Nederlandse rapper Pete Philly komt naar Bevrijdingsfestival...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.