Lisa Hannigan ook naar Motel Mozaique en Doornroosje

Door Marz667 op 31 januari 2012 - 14:42 1 Lisa Hannigan komt niet alleen naar Paradiso, maar zal ook Motel Mozaique aandoen. De Ierse zangeres, die vooral bekend is vanwege haar samenwerking met Damien Rice, is vandaag bevestigd voor het festival in Rotterdam.

Eerder werden o.a. 2:54, Friends, Blaudzun, Jamie n Commons, Of Montreal, Soap&Skin en Fink bevestigd voor het festival. Motel Mozaique wordt gehouden van donderdag 19 t/m zondag 22 april op diverse locaties in de Rotterdamse binnenstad.

Ook Nijmegen wordt aangedaan door de zangeres. Lisa Hannigan staat 23 april met een optreden in Doornroosje. Kaarten gaan aanstaande vrijdag om 10:00 in de voorverkoop voor 15 euro.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



festivalmundial2011

VROEGEVOGELKAARTEN FESTIVAL MUNDIAL UITVERKOCHTDe verkoop van de vroegevogelkaarten voor Festival Mundial begon op woensdag...

deBeschaving

VROEGEVOGELKAARTEN EN NIEUW WEEKEND VOOR DEBESCHAVING Festival deBeschaving heeft haar datum bekendgemaakt en onmiddellijk een...

REACTIES

Avatar riazor
di 31 jan 2012 15:22

riazor Doornroosje was ook al bekend. Misschien moeten jullie een keer een verslaggever uit Nijmegen in dienst nemen?

 0
Avatar Marz667
di 31 jan 2012 15:33

Marz667 riazor schreef:
Misschien moeten jullie een keer een verslaggever uit Nijmegen in dienst nemen?

Het is zeker niet onze bedoeling om concerten in Nijmegen te negeren hoor. Ikzelf heb ook niet het idee dat het gaande is, maar bedankt voor de opmerking. Het concert van Lisa Hannigan in Doornroosje is gewoonweg later door ons opgemerkt en/of later bekend gemaakt dan die in Paradiso. Ik zal er extra op gaan letten, maar gelukkig is de voorverkoop voor Nijmegen nog niet eens begonnen. Mocht je in de toekomst iets (eerder) zien dan kun je het natuurlijk altijd doorgeven via onze submitfunctie :)

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.