7 dagen gratis dance tijdens Nijmeegse Vierdaagse

Door Marz667 op 30 juni 2005 - 17:38 Nijmegen is in de derde week van juli traditioneel een gekkenhuis tijdens de Vierdaagse. Tienduizenden zwoegen zich over de heuvels in het zweet voor de felbegeerde medaille en de eer.

De crew van The Matrixx mag er graag naar kijken, maar heeft het die dagen druk met heel wat anders: het neerzetten van één van de grootste gratis dancefestivals van Nederland. Elke avond, een week lang, is het raak aan de Waal.

Aan de Waalkade (bij de spoorbrug) in Nijmegen is een speciale hardstyle area gemaakt waar de ‘harde kant van de dance’ graaid zal worden. Onder andere Dj Zany, Beholder & Balistic, Super Marco May, Deepack en Pavo zullen hier hun plaatjes laten draaien.

Uitgewandeld, uitgefeest? Dat dachten we toch van niet. Althans, niet zonder het slotfeest op 23 juli in The Matrixx zelf. Zeven dagen partytime verdienen een waardig slot. En dat slot wordt vormgegeven door het drietal dat als geen ander de energie uit de boxen weet te toveren: Pavo, Jochen Miller en Ruthless. Afzien op de dansvloer - met als visuals de partybeelden van de afgelopen week. Kortom, een waardig slot voor zeven dagen dance á la The Matrixx.


rockwerchter2005

VERVANGERS WERCHTER BEKENDDe vervangers van Mars Volta en Ryan Adams zijn bekend. Rock Werchter heeft...

Lowlands2005

ESSENT AWARD WINNAARS OP LOWLANDS Energiebedrijf Essent presenteert op Lowlands 2005 de 8e lichting Essent...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.